Wysłany: 2008-06-07, 16:10
Przestalam bo to co piszecie nie do konca jest mile
Ok kazdy ma swoj gust swoje upodobania - ale chyba album nie jest po to zeby obsmarowac kazdego nowego ?? Np jego makijaz.
Tak naprawde chyba mam to gdzies co inni mysla w koncu to ja mam sie czuc dobrze jesli mi z tym dobrze bede robla tak dalej i nie wiem po co te durne komentarze. Bo chyba nie oceniamy tam makijazu.
Wysłany: 2008-06-08, 13:44
Candy, wiesz co, nie musze CI sie tlumaczyc za co daleczego itp. Nie rusza mnie twoje zdjecie, choc na pewno powinno,
Cytat:
Tak naprawde chyba mam to gdzies co inni mysla w koncu to ja mam sie czuc dobrze jesli mi z tym dobrze bede robla tak dalej i nie wiem po co te durne komentarze. Bo chyba nie oceniamy tam makijazu.
no nie wydaje mi sie, gdybys miala gdzies poprostu bys olala, a tak to srasz jakby bylo o czym i za co -.-
szanuj sie, moze na taka nie wygladasz, ale pokaz klase
Wysłany: 2008-06-08, 19:38
nie no nie jest zle z 60 by bylo tylko zastanawiam sie co byscie sami zrobili gdyby wszyscy doslownie wszyscy na tym forum was tak pieknie krytykowali a nie mieli byscie nikogo zupelnie po swojej stronie. Jedzie wam 50 komentow negatywnych pod twoim zdjeciem .... akurat ze zaden/zadna z was nie zareagowl/zareagowala by taaaaaaaa. Bo najlepiej jest wlazic w dupe kazdemu. Ale ja taka nie jestem
Pozdrawiam wszytskich mimo wszytko Jest milo i ciekawie na tym forum Prince jest ogolnie nawet lubiany przeze mnie jak i Mokra Choc nie powiem spada spada
Candy bez obrazy ale co drugi post tutaj jest Twój. Jak chcesz znać opinię użytkowników na swój temat to załóż osobny temat, bo tutaj chodzi raczej o coś innego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.