Wysłany: 2008-05-15, 22:22 Imię i zawód poprzednika
Prosto i jak w temacie.
Piszemy jakie imię i zawód pasuje nam do osoby powyżej, no i oczywiście żeby nie było zbyt prosto, koniecznie dodajemy uzasadnienie.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
cały image stworzony kojarzy mi się z panem dbającym o wizerunek polityka i pracującego na zapleczu, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku... taki pan, co ukradkiem podaje kartki z napisana przez siebie przemową
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2008-05-20, 11:59
Joanna
nauczycielka języka polskiego
głownie ze względu na to, że sprawia wrażenie niezwykle spokojnej i cierpliwej. no i wierze głeboko, że umiałaby genialnie opowiadać o postaciach, wydarzeniach itd.. a nawet gramatykę wykladać ;-)
Mokra - Hermenegilda
Pani w urzędzie komunikacji. Komunikacja pierwsza klasa- podchodze do okienka i słysze np: Bobek ,Już nie sraj mi tutaj, Pomidor, Nie? <rotfl>
_________________ "Za błędy pozorów normalności wracam do domu obłędu"
Ostatnio zmieniony przez Prince 2008-06-08, 19:20, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2008-06-08, 19:40
-.-'
Prince, pan w sklepie monopolowym, tajemniczy usmiech, tajemnicza twarz, brudna koszulka i pieszczocha na szyi i tylko krzycza do neig:
-Endrju podan kare dla tego pana
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.