_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2008-06-25, 17:51, w całości zmieniany 1 raz
Nabokov Rozpacz
Ostatnio zmieniony przez luba 2008-06-25, 18:01, w całości zmieniany 1 raz
skoro zgadywać mogą to jak wstawia odrazu zagadke nic im sie nei stanie To moj topic a nawet jeśli w ciągu jednego dnia zakładając ze mialo by tak byc jest bez sensu widze jak jest jak sa świeże zagadki a jak przestój jest jak ktos se olewa
[ Dodano: 2008-06-25, 21:33 ]
Zero propozycji na rozwiązanie ?
Wysłany: 2008-06-25, 20:35
night3388 napisał/a:
To moj topic
co nie znaczy ze w polowie mozesz sobie zmienaic zasady od tak
Cytat:
skoro zgadywać mogą to jak wstawia odrazu zagadke nic im sie nei stanie To moj topic a nawet jeśli w ciągu jednego dnia zakładając ze mialo by tak byc jest bez sensu widze jak jest jak sa świeże zagadki a jak przestój jest jak ktos se olewa
Mokra, Pfffffffff jak ci nie pasuje to nie graj ja robie tak zeby bylo fajnie a nie tak jak tamtym razem 4 dni nie dodali i jak bym nie ddoodal nic by sie nie dzialao
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.