Wysłany: 2008-03-12, 21:34 Co Kaczka robi z Kasa?
Pytanie: A CO Z PIENIEDZMI ROBI JAROSLAW KACZYNSKI ? przecież nie ma żony ani dzieci, nie ma samochodu, domu - czyli koszty utrzymania ma niewielkie, pensja poselska, ministerialna czy premierowska - wysokie, konta w banku nie ma - chodzi ubrany jak dziad - kurde, co on robi z kasą?
sugerowane jak najblizsze odpowiedzi jak np "tuningowanie kota"
a jakby inaczej żony nie ma a swoje potrzeby staruszek ma, wiec co innego mu pozostaje, pewnie racja ze do drogich burdelów chodzi, porządny burdel to drogie rzeczy
moze zbiera na operacje plastyczna;], chce sobie coś przestrzepić, krótko ujmując chce sobie twarz ztiuningować
bo na co innego to tyle forsy tracić.
Ostatnio zmieniony przez Achilles 2008-03-14, 16:53, w całości zmieniany 1 raz
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-03-16, 02:08
wpłąca na konto mamusi bo swojego nie ma, jak się dowiedziałam
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
*Apple
Wysłany: 2008-03-16, 16:20
a może kupuje jakieś "drobiazgi" Szczypińskiej?
Rafal444
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.