Wysłany: 2006-12-30, 22:28 Zdjęć kilka
No to proszę bardzo, żeby nie było ;p
Dwa pierwsze robione w sumie bez pomysłu, jak bawiłam się nowym aparatem i zanim jeszcze ustawiłam sobie ISO odpowiednio (stąd szumy). Ale uważam, że są całkiem niezłe, więc daję:
Dzięki za spełnienie prośby. :> Warto było. Najlepiej by było, gdybyś sukcesywnie coś tutaj dodawała. ;> Nie jestem krytykiem fotografii, ale pooglądać lubię.
fajne.
chociaz strasznie drazni mnie motyw trampokow-glanowy, strasznie przegadane to z kazdej strony [mowie ogolnie]
poza tym fajny pb, jakem iksiks :>
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
szczerze mówiąc, bardzo nie lubię tego efektu i staram sie go używać jeśli już naprawdę muszę
ale na tym polega cały urok dobrze wykonanych zdjęć. Chodzi o to, żeby odbiorca zwrócił uwagę, na to co chciał pokazać autor zdjęcia, cała reszta się nie liczy, rozprasza tylko uwagę oglądającego. Czasem szczegóły nie są ważne, ani to co w oddali, tle.
[ Dodano: 2007-05-26, 22:32 ]
przykład:
dziewczyna z jabłkiem, tego kolegi w pomarańczowej koszulce nie powinno być widać, przez to nie patrzę na modelkę, tylko na tego chłopaka i zdjęcie traci urok xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.