Właśnie o tych pisałem, że są za małe. :p Mam za duży monitor może. Odpowiadałaby mi rozdziałka 1280x1024.
X. napisał/a:
Oczka sa mojego Życia i Szczęścia ;P tzn te szare, jedno niebieskie - moje.
Myślałem, że to niebieskie oko to oko tej Pani z szarego zdjęcia w innym ujęciu. Biada mi, oj biada, bo już nawet płci oka nie rozpoznaję.
Pozdrów swoje Życie i Szczęście.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wysłany: 2006-12-28, 16:09
1. Bardzo dobry kadr, świetny pomysł, ładna kompozycja. Idealne na deviantArt,
2. Szczerze mówiac nie podoba mi się. Wygląda na zrobione na odwal się, bez pomysłu i przygotowania. Nieprzemyślane.
3. Słodkie i jakby wiosenne. Dobrze zrobione a dziewczyna ma piękne oczy, akurat do takich ujęć.
4 To samo co pierwsze, podoba mi się.
5. Byłoby dobre, gdyby nie widoczny kurz na podłodze. I powinno być zrobione pod innym kątem, trochę bardziej od góry.
6. Bardzi dobry kontrast, przez ciemne tło jeszcze wyraźniej widać kolor liścia.
7. Makro, cudo
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.