Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-23, 15:34
Ja robie duuużo zdjęć:D I są różne, po prostu co uchwyce! Mam mnóstwo galeri... a potem obrabiam focie w programach:D i podobno mi to wychodzi... pasja:D
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
gdybym nie lubila, nie bylabym w ostatniej klasie takiej szkoly..;)
a co robie? hmm rooznie.. tu kawalek czegos mi sie spodoba tam kawalek czegos..
ostatnio jakos bardzo malo fot, ale bedzie trzeba ogarnac jakas reporterke w najbliszym czasie albo sesje czy wypad wieczorem na most czy miasto
Wysłany: 2006-08-24, 00:47
zrobienie czyli ustwaienie sie dobre oswietlenie itp ja na zachod polowalem kiedys okolo 3 dni i 3 sie udalo bo pierw za malo swiatla bylo a 2 za bardzo wialo a fotografowalem z lodzi ...
_________________ Nie zażywajcie narkotyków, nie uprawiajce seksu bez zabezpieczenia, nie używajcie przemocy. Zostawcie to mnie!!
Też lubię robić zdjęcia, glównie reporterskie, mniej kręci mnie fotografia artystyczna, fotoreportaże plus reportaże jak najbardziej, tylko też trzeba mieć na to pomysł.
No i oczywiście umieć spojrzeć na to co chce się sfotografować, trzeba wiedziec w którym momencie nacisnąć spust, w reportażowej fotografii liczą sie ulamki sekund, jezeli nie wyczujemy tego monemtu, to wszystko tryska Nie ma możliwości strzelania fot jedna za druga, może ktoraś z nich bedzie dobra, takie ujęcie zle, to zrobię inne, trzeba patrzec od razu na rzeczywistość jak na gotowe zdjecia.
Ostatnio zmieniony przez rina 2006-11-14, 13:26, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 2006-12-28, 16:03
Uwielbiam robić zdjęcia, dobrych kilka lat już się tym zajmuję i w jakiśtam sposób wiążę z fotografią swoją przyszłość.
Zauważyliście, jakie robienie zdjęć ostatnio zrobiło się modne? Zajmują się nim ludzie, którzy nie mają o tym pojęcia, tylko biegają z najzwyklejszą cyfrówką i robią zdjęcia wszystkiego, co zobaczą (a najczęściej sobie samym, od góry).
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
a ja lubie robic zdjecia ale tylko tak dla siebie... np ja na tle czegos... albo ja z NIm... albo ja sama... albo cos takiego...;)
_________________ "Umrzeć przyjdzie, gdy się kochało wielkie sprawy głupią miłością"
K.K. Baczyński
*faris
Wysłany: 2006-12-28, 20:49
kocham robić zdjęcia :
kotkom moim, ptaszkom na drzewie, samotnemu liściowi... osie na trawce, trzmielowi na kwiecie, psu goniącemu kota... kretowi wychylającemu się z norki...
zdjęcia to moje życie, drugie potajemne, którego nikt nie zna...
Wysłany: 2006-12-28, 20:55
chciałabym, żeby wszyscy Ci, którzy piszą o tym, jak to lubią robić zdjęcia przeczytali coś (znalezione w sieci):
Cytat:
wiecie jak mnie denerwuje to , że teraz każdy lata z aparatem bo to 'takie modne' ? a nie ma zielonego pojęcia co to przesłona, preselekcja czasu, kolektor, soczewki makro, uzywaja cipowatych lamp wbudowanych które przeswietlaja zdjecia i do niczego sie nie nadaja, kochani jesli juz sie za cos bierzecie to chociaz udawajcie ze macie o tym jakiekolwiek pojecie...
proszę, zastanówcie się nad tym.
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.