ja i tak będę bronić zdania, że najlepszym nauczycielem jest konstruktywna krytyka.
tak, zwłaszcza osoby, która zajmuje się tym zawodowo, ale mówiłam tutaj o przykładzie lenki, której wystarczy robienie zdjęć dla siebie, niekoniecznie artystycznych (o ile dobrze zrozumiałam).
hXp napisał/a:
I nawet robiąc zdjęcia dla siebie miło jest być zadowolonym, a nawet dumnym, z niektórych z nich.
Uwielbiam to uczucie dumy ze zdjęcia, którym sama się zachwycam ;-p (inni przy okazji też mogą, to mnie bardzo podbudowuje)
canyon
Wysłany: 2007-08-03, 19:31
kocham robic zdjecia
z tego zyje i nie tylko z tego
ostatnio mam za malo czasu na fotografie taka jak lubie czyli pod golym niebiem, ale urlop sie zbliza wiec na to przyjdzie czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.