Wysłany: 2007-04-21, 09:36
zbliżenia są onieśmielające... podobają mi się tylko jak na amatorkę jesteś nazbyt skromna xD
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
skąd Ty tego kameleona i świerszcza wytrzasnęłaś xD?
bardzo mi się podobają, ładne kolory :-)
te z modelką już mniej ale też mogą być.
małe modelki są rozbrajające :-)
z różnych podoba mi się budynek i meduzy.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
skąd Ty tego kameleona i świerszcza wytrzasnęłaś xD?
kameleona kupiłam, a świerszczami go karmię.
Kasieczek napisał/a:
te z modelką już mniej ale też mogą być.
szczerze mówiąc, to spontaniczne portety, przy słońcu popołudniowym, bardzo ostrym.
zresztą, po części było to widzimisie modelki, buntowała się i denerwowała, że tu jej coś opada, to nie tak, ale generalnie bardzo miło mi się z nią pracowało.
Jak dla mnie to ramki są za duże i odciągają wzrok.
http://vampire.555.pl/peggyblue/peg_9.jpg ->mogłaś jakoś obrobic w Photoshopie, bo modelce za bardzo błyszczy się twarz a na lewym policzku widac nie równie nałożony podkład.
bo modelce za bardzo błyszczy się twarz a na lewym policzku widac nie równie nałożony podkład.
zacznijmy od tego, ze to zdjecie jest za duze.. musze je zmniejszyc.
Lady Honey napisał/a:
czyżby całkiem inny model aparatu
ten sam model. agresywniejsza obrobka zdjecia.
Lady Honey napisał/a:
Za mała ostrosc, jak na tryb makro, nie widac cóż to ma byc.
to nie jest tryb makro.
kwiat zakuty w lodzie.
Lady Honey napisał/a:
zdecydowanie ramka psuje efekt pozatym jest nierówna.
ramka dodawana na zasadzie "dodaj krawędzie" wiec nie istnieje opcja "nierówna".
zdjecie to skan z negatywu i ono wlasnie jest krzywe, co bylo zamierzone.
Lady Honey napisał/a:
w lewym dolnym rogu zdjęcie jest zamazane, w środku za to bardzo wyraźne a z tyłu znowu zamazane, nie wygląda to estetycznie.
to się nazywa Głębia Ostrości.
Lady Honey napisał/a:
Ogółem jak na amatorkę, to nieźle
dziękuję.
Lady Honey napisał/a:
Od kiedy fotografujesz
Od 3 lat.
Lady Honey napisał/a:
jaki masz aparat
Sony dsc-h1, dsc-h2 i analogowa lustrzanke zenita.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.