Każdy ma swoje zdanie i napewno się nie dogadamy:(
Dziewczyno, przeczytałaś chociaż uważnie to, co tam pisałam? Nie zauważyłaś, że nie tylko krytykowałam, ale też miejscami chwaliłam?
Eh... i po co ja się męczę... ;p
Przeczyłam dokładnie. I PODZIĘKOWAŁAM za rady i powiedziałam ,że spróbuje unikać błędów. Ale co do chwalenia to chyba dużo tego nie było ,bo może w 1 czy 2 zdjęciach na 11;] Dobra nieważne.
Wysłany: 2006-12-30, 21:22
Ok. Ok. Ok. Niech uzasadnia. niech pisze, etc.
Mi to już obojętne.
Wysłany: 2006-12-30, 21:24
Pausa napisał/a:
I PODZIĘKOWAŁAM za rady i powiedziałam ,że spróbuje unikać błędów
No nie wyglądało to jak podziękowanie, tylko jak naskoczenie na mnie za kytyke. Ale mniejsza.
Pausa napisał/a:
Ale co do chwalenia to chyba dużo tego nie było ,bo może w 1 czy 2 zdjęciach na 11;]
Jeśli nie wymieniałam czegoś jako złe, to znaczy, że było dobre. Bo nie mam czasu ani ochoty na zabawe w np wypisywanie wszystkich elementów i oceny ich w skali 1-10.
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Wysłany: 2006-12-30, 21:30
Pausa napisał/a:
Widze ,że nie czytasz wszystkiego co pisze ...
Ale to tak troche ironicznie zabrzmiało.
Ja moje zdjęcia też daję często do oceny i szczerze mówiąc zdarza się, że niektórzy mnie za nie "jadą". Że szumy, nieostre, cośtam cośtam... Ale jakoś nie oburzam się z tego powodu, tylko na przyszłość nie powtarzam błędów (a przynajmniej się staram )
_________________ (\_/)
(O.o)
('') ('') This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Ja moje zdjęcia też daję często do oceny i szczerze mówiąc zdarza się, że niektórzy mnie za nie "jadą". Że szumy, nieostre, cośtam cośtam... Ale jakoś nie oburzam się z tego powodu, tylko na przyszłość nie powtarzam błędów (a przynajmniej się staram )
No to sorry...Ale to miały byc szczere podziękowanie:D Ogólnie to nie lubie krytyki. Ale najpier myśłam ,że chcesz mi tylko nawrzucać... I dlatego naskoczyłam. Może jesteś troche za ostra? Bo ja wogóle to pierwszy raz robie takie zdjęcia i niezabaradzo wiem jak je profesjonalnie zrobić. A wogóle to zrobiłam ja tylko ot tak;p
Uważam je za bardzo dobre zdięciano naprawde niektórę są bardzo dobre.......
[ Dodano: 2007-01-05, 13:21 ]
a to moich kilka zdiątek
Anna Maria Jopek - Jarmak Galicyjski 2006
Słoneczny Las
Mgły Roztoczańskie
Ruda Różaniecka
Szumy nad tanwią
Widok z góry kamiennej na miasteczko narol
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.