Forum Dyskusyjne :: zapalenie mieszków w³osowych :((

FAQ  Wyszukiwarka  U¿ytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona G³ówna » Ogólne » Medycyna » zapalenie mieszków w³osowych :((

zapalenie mieszków w³osowych :((
Autor Wiadomo¶æ

d¿astin. 

Do³±czy³a: 04 Mar 2008
Sk±d: wonderland.

Wys³any: 2008-03-04, 20:11   zapalenie mieszków w³osowych :((

od d³u¿szego czasu, oko³o pó³ roku borykam siê z problemem zapalenia mieszków w³osowych pod pachami. najpierw pojawia³o siê sporadycznie i znika³o po jakim¶ czasie, nie przeszkadza³o mi tak bardzo. ale potem krostki pojawia³y siê coraz czê¶ciej i w wiêkszej ilo¶ci, a¿ w koñcu zagnie¼dzi³y sie na sta³e .. ;( nie wiem co robiæ, jestem zrozpaczona. jest mi wstyd chodziæ w bluzkach na krótki rêkawek, nie mówi±c ju¿ o lekcjach w-fu, gdzie graj±c w kosza czy siatkê muszê podnosiæ rêce do góry. staram siê robiæ to jak najmniej i tak, ¿eby nikt nie spostrzeg³ mojego problemu, ale to nie jest ³atwe .. w dodatku golenie jest tragedi±. muszê uwa¿aæ na krostki, ¿eby ich nie zahaczyæ, a w konsekwencji golenie jest niedok³adne. by³am nawet u dermatolog. przepisa³a mi tabletki (antybiotyki) unidox i ma¶æ mupirox. na pocz±tku krostki siê zmniejszy³y, a po zaprzestaniu stosowania jest jeszcze gorzej. :( zaczyna mi siê to pojawiaæ równie¿ na nogach i w okolicach bikini ..
ju¿ nie wiem jak mam sobie radziæ. próbowa³am zmieniaæ antyperspiranty, ale to widocznie nie ich wina, skoro po zmianie nie by³o poprawy. wiem, ¿e wiele dziewczyn ma równie¿ taki problem. pomó¿cie! :( ( jak wy sobie z tym poradzi³y¶cie? bardzo proszê o odpowied¼. za wszelk± pomoc bêdê niezmiernie wdziêczna. *;

JU¯ NIE CHCÊ SIÊ MÊCZYÆ!

Sun Hai 
To ja misio!

Do³±czy³: 29 Lut 2008
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 2008-03-07, 18:03   

Najlepiej u¿yj zió³ na w³osy lub jakie¶ kuracje ,ale najlepsze zio³a :super:
d¿astin. napisa³/a:
JU¯ NIE CHCÊ SIÊ MÊCZYÆ!

Nie podra¿niaj niczym innym!

d¿astin. 

Wys³any: 2008-03-07, 18:50   

jakich zió³? i jak siê ich u¿ywa? ;>
nie podra¿niam, bo niby czym? je¶li chodzi o golenie, to nie mam innego wyj¶cia, muszê. ¼le bym siê czu³a nieogolona, po za tym to nieestetyczne.
bardzo proszê o jakie¶ rady, pomoc. :(

Sun Hai 
To ja misio!

Do³±czy³: 29 Lut 2008
Sk±d: Warszawa

Wys³any: 2008-03-09, 00:24   

d¿astin. napisa³/a:

Popytaj w aptece i przeczytaj gazety o zdrowiu :...:

[ Dodano: 2008-03-09, 00:25 ]
d¿astin. napisa³/a:

Popytaj w aptece i przeczytaj ulotkê jak co¶ kupisz :...:

d¿astin. 

Wys³any: 2008-03-10, 20:59   

my¶lisz ze zio³a na to pomog±? bo co¶ mi sie nie chce wierzyæ ze zio³owa herbatka albo jakie¶ inne ¶wiñstwa za³atwi± sprawê. gdyby by³o tak ³atwo, nie prosi³abym o radê na forum. po za tym to jest wstydliwy problem, niezbyt mi odpowiada rozmawianie o moim problemie w aptece przy jakich¶ starych babciach. xD

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  
pozycjonowanieprojekty domówProjekty domów • Znajdziesz tu ¶mieszne Opisy GGForum

Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.