Wysłany: 2007-01-16, 22:33
faris napisał/a:
najgorszy z wszystkich możliwych ja tego w życiu nie przełknęłam ,a mama mnie tym chciała karmić bleeeeeeeeeh
To nektar! To boski napoj dla chorych ludzi:D
a tam pewnie nawe nie sprobowalas;]
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-01-16, 22:48
Mokra napisał/a:
To nektar!
nektar to z kwiatów może być, a nie z cebuli...
Mokra napisał/a:
a tam pewnie nawe nie sprobowalas;]
a niestety tak zostałam do tego podstępnie zmuszona... i stwierdzam, że olej z wodą i solą jest lepszy i jakoś dziwnie po nim się zdrowieje tak raz dwa trzy
Wysłany: 2007-01-16, 22:51
faris napisał/a:
stwierdzam, że olej z wodą i solą jest lepszy
Tak, pewnie. Nie wierze Ci
Moze byl zle przygotowany? Bo taki slodki, palacy smaczek jest pyszny. A moze masz uraz nie do syropu tylko od sposobu podawani go. I tyle Mi on tam smakuje, i prawdziwi smakosze syropow znaja si ena tym:]
Tak wiec podsumowujac: Tymiankowy "tymi" i z cebuli.
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
*faris
Wysłany: 2007-01-16, 23:02
Mokra napisał/a:
Tak, pewnie. Nie wierze Ci
skosztuj
Mokra napisał/a:
Moze byl zle przygotowany? Bo taki slodki, palacy smaczek jest pyszny. A moze masz uraz nie do syropu tylko od sposobu podawani go. I tyle Mi on tam smakuje, i prawdziwi smakosze syropow znaja si ena tym:]
ja mam w ogóle uraz do cebuli, a jedyna postać jej jaką jestem w stanie zjeść to albo ze śledziami albo smażona taka aż czarna i spalona
Wysłany: 2007-01-17, 11:25
Mokra napisał/a:
Dobry jest jeszcze z cebuli..domowej roboty:]
taki dziwny... ale jednak mniam
hmm nie znam sie na syropach ale lubie takie zawiesiny , nie przeslodzone ani nie gorzkie... nie owocowe i nie mietowe... o zapachu gumy do zucia.....
No ale wszystko wypije byle pomoglo.
_________________ Nigdy nie bedziesz pewien niczego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.