Wysłany: 2008-08-08, 09:37
Maciejuu77 napisał/a:
Jeśli chodzi o trądzik to nie ma na niego lekarstwa.Maści są po to aby osuszyć trądzik
Zgadzam sie tradzik to wynik zmian hormonalnych w naszym organizmie - dlatego polece hormony "Diane 35" ktore ten proces ustabilizuje i ureguluje poziom hormonow - jest to najszybsza i najskuteczniejsza metoda walki z tym problemem po 3 miesiacach po tradziku nie ma sladu a cera jest gladka jak u dziecka - sa to tabletki antykoncepcyjne ale najskutecznijsze dzialanie maja wlasnie owe "Diane 35"
Inna sprawa to pojscie do dermatologa ale co nam to da tradzik zniknie na czas stosowania masci czy jakis tabletek bedzie to trwalo powiedzmy 3 tyg a potem znowu to samo ... wybor nalezy do Ciebie
amorekmio
Wysłany: 2008-08-08, 17:17 uważajcie na diana 35
no z tymi tabletkami ja bym uważała... bardzo naruszają gospodarkę hormonalną organizmu i mogą powodować trądzik w najgorszym wydaniu. zresztą nie trudno o tym przeczytać. zobaczcie na komentarze kobiet, które do dziś cierpią po tych tabletkach:( moja ciocia poroniła 5 razy z powodu tych diane 35...nie może sobie wybaczyć, że nie używała innej metody...ma wszystko w życiu oprócz dzieci. nawet nie wyobrażacie sobie jak cierpi:(
Wysłany: 2008-08-16, 08:17
Najlatwiej jest poeiwdziec ze wszytsko co zlego nam sie przytrafia jest wina tabletek - otoz nie prawda kobiety czesto wstdza sie przyznac do tego ze nie moga zajsc w ciaze lub sa z nia problemty tylko dlategoze to narusza to ich kobiecosc - najlatwiej wytlumaczyc sie przed mezem i rodzina braniem tabletek lub powiedziec ze to przez plastry czy inne metody antykoncepcji zwiazane z hormonami. Znam takie przypadki ona w domu mowila ze to przez tabltki - ktre zreszta on zaproponowal zeby brala, a lekarz mowil co innego wiec ....
Po calej tej historii poszlam tez zapytac sie czy tabletki mi aby napewno nie zaszkodza w przyszlosci a ginekolog powiedzial mi ze nie ma sie czym stresowac ze wystarczy miesiac przerwy od tabletek i juz gospodarka hormonalna sie wyruwnuje i mozna swobodnie zachodzic w ciaze - zadne przerwy i odstawianie na troche tabletek nie s konieczne - to poprostu plotka ktra ktos wymyslil nawet nie mam pojecia z jakiego powodu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.