za duzo dziadow w kolejkach uwazam ze trzecia wizyta w tygodniu bez powodu powinna byc karana eutanazja
tak ,tak.. a to wszystko z nudów - w przerwie między mszami łażą do lekarzy. Skąd ja znam te wielkie kolejki z czego 90% to osoby w podeszłym wieku., Nie twierdzę ,że są oni wszyscy zdrowi ,ale nie oszukujmy się - chorzy tak poważnie to oni nie są ,żeby ciągle łazić do doktorów.
Minusem są takze napewno ceny leków - na to NFZ tez ma jakiś wpływ. Zbyt mało leków jest refundowanych chociażby częściowo.
Lekarze nie stosują się do przysięgi Hipokratesa, zbyt duża korupcja, łapówkarstwo jest w szpitalach - nie zapłacisz to już takiej dobrej opieki mieć nie będziesz.
Mógłbym tak pisac i pisać, ale mi się nie chcę bo kac mnie męczy okrutnie.
Pzoa tym komu by się chciało to czytać.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
ja mam jakieś zarzuty? niee skadże
nie rusza mnie to że jeden ortopeda unieruchamiał mi ręke i mówił o operacjach a on mi tylko zaszkodził a potrzebne mi by;ly tylko tabletki z wapniem...
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Wysłany: 2006-07-10, 17:19
Widzicie co do biurokracji sie zgadzam sam omijam jednego lekarza gdy ide na badania kontrolne w sprawie takiej czy nadaje sie do pracy. Ceny lekarstw sa straszne a LEKARZE NIE MOWIA O TANSZYCH OPOWIEDNIKACH dopiero dowiadujemy sie w aptekach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.