szczerze to nie mam pojęcia, ale na pewno to nic dobrego... ja chyba kiedyś miałem zbyt gęsta krew(?może mam nadal? nie pamiętam:P) idź do lekarza i zapytaj...
Krzepnięcie krwi umożliwia naprawę uszkodzonych naczyń. Więc jeśli masz ją obniżoną może to powodowac utrudnienie gojenia się ran i uszkodzeń zarówno wewnętrzych jak i zewnętrznych.
Najlepiej jeśli skontaktujesz się z lekarzem żeby ustalic jakiego typu to jest zaburzenie i podjąc odpowiedznie leczenie. Ale nie martw się na zapas może po prostu taka Twoja uroda pozdrawiam
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
z tego co pamiętam to ma to związek z wit K bo ona jest odpowiedzialna za krzepnięcie krwi, ale pewna nie jestem a sprawdzać mi się nie chce.. zbyt duża gęstość prowadzi do zakrzepicy = może spowodować 'zatkanie' żyły, czasem prowadzi do amputacji kończyn, ale to w poważniejszych wypadkach.. a jeśli chodzi o za rzadką krew to jak flying cloud napisała..
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-01-02, 11:49
To wygląda jak taka minihemofilia.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.