Czy zdarzylo wam sie na nastepny dzien po mocnym skurczu miec spuchniete i obolale to miejsce?
Pytam bo wczoraj mialam pierwszy raz w zyciu.. taki prawdziwy.. a dzis kuleje i mam spuchnieta stope i nie mam pojecia czy to normalne ;/
Wysłany: 2008-07-10, 15:16
Masz wrazenie jakby Ci zyly sie skurczyly?
Normalne, zwalszcza jak chodz o stpe. Czasem bol utrzymuje sie kilka dni. Najlepszym sposobem sa delikatne masaze aby rozmasowac obolale miejsce.
a poza tym to sie profescjonalnie nazywa kurcz a nie skurcz
_________________ Bobek <3
uuu aaa yyy
Ostatnio zmieniony przez Mokra 2008-07-10, 15:17, w całości zmieniany 1 raz
wiedzialam ze dodasz jakis komentarz skad mam wiedziec jak to sie nazywa "profesjonalnie";)
zyly kurczyly? zyly to ja mam na wierzchu w ogole
miesien mi "wyszedl" tzn wystaje tak jakby byl spuchniety.. nie wiem ku**a.. mam nadzieje ze do jutra przejdzie bo nie chce treningu przerywac ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.