witam!
3 tygodnie temu skręciłam sobie kostke na wyjezdie i chodziłam z nią 3 dni bo wychowawcy nie zabrali mnie do lekarza była spuchnieta i bolała. Jak wróciłam do domu rodzice zabrali mnie na pogotowie i tam mnie wsadzili w gips na 2 tyg. Po tych 2 tygodniach pojechałam do przychodni na zdjęcie gipsu i trafiłam na lekarke którą najwyrazniej nic nie obchodziło. sciągneła mi gips i nawet sie nie popatrzyła na tą noge (wydawało mi sie ze chyba powinna popatrzec sie i pozginac tą noge) Nie powiedziała mi co mam robic czy mam chodzic czy cwiczyć ją jakos... poprostu NIC. Przez jakieś 5 dni wszystko było w miare okej trche bolała przy chozeniu ale to chyba normalne Była taka cieniutka ale przez ostatnie 2 dni zaówazyłam ze ona znowu jak by spuchła...:( napiszcie mi co robić z tą kostką czy ją jakos cwiczyć i co to moze oznaczac ze ona znowu spuchła.... z góry dzięki za odpowiedź:) :*
Wysłany: 2006-11-20, 14:37
Może Spróbuj wyleczyć to Corhydronem -.-
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2006-11-20, 15:00
Tia, sama ostatnio.. no nie ostatnio.. 2 lata temu mialam powazne skrecenie, olalam lekarza a teraz dostaje zastzryki ktore zmniejszaja bol... lypa. Idz do lekarza i nie smec
do lekarz i to natychmiast a najlepiej do innego niz ostatnio lekarzy teraz jest pełno i poradni chirurgiczych tez do wyboru ,tylko trzeba mieć skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu , moze nawet na pogotowie tam są dyżury .
I napisz jak tam u Ciebie z tą kostką.
Ostatnio zmieniony przez Gośka 2006-11-22, 08:08, w całości zmieniany 1 raz
Ja mialam podobna sytulacje. Tez skrecona kostka i wsadzili mi ja na 2 tyg w szyne. Wszystko bylo w porzadku ale po kilku dniach znowu sobie ja zwichnelam ,wystarczylo tylko ze żle postawilam noge.
Teraz przez jakis czas musisz poprostu uwazac, bo masz jeszcze ta noge naderwana. Mozesz tez smarowac jakimis mascmi-wiec udaj sie do apteki:-)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.