Wysłany: 2006-07-08, 12:56
Matys napisał/a:
Czy macie lub mieliscie jakies problemy dermatologiczne
Owszem mam Mam jakąś niezwykle uciążliwą alergię na ręce.Dostałem już od derma całe tabunay maści i ch**j cały czas wraca . Przesrane mam z tym
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Ja mam jeszcze jakieś wypryski na twarzy - pozostałości po dojrzewaniu /chociaż wciąż dojrzewam ,ale już nie tak intensywnie jak to ma miejsce w wieku tych 16 czy 17 lat/.
Poza tym w okolicach karku, barków mam wypryski od chemii. Jak ktoś dużo je tych świńst to zazwyczaj takie krostki w tych okolicach ma.
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
te przeklete pryszcze na twarzyczce dermatolog polecil uzywanie tonikow,ale to w moim przypadku tylko pogorszylo sprawe. obecie uzywam kremu antybakteryjnego TinTin i jest w miare
_________________ Dziś...
moim największym marzeniem...
jest przeszłość...
A ja od już dłuższego czasu w miare regularnie chodze do dermatologa. Długo zwlekałam, niestety. I stosowałam takie reklamowane badziewia, co to niby super rewelacja. Taka prawde ze nie pomagają nic. Derm zrobił mi kuracje antybiotykową, szybko dała efekt, teraz regularnie przepisuje mi jakieś żele/maści (m.in. Skinoren, Differin). Zaleca też żeby twarzy nie myć wodą a tonikiem, pomiedzy maści lekki krem. Nie narzekam
aha, zaleca się tez stosowanie witamin nie tylko w postaci naturalnej, ja regularnie biore B-complex
Ostatnio zmieniony przez paulka_88 2006-08-23, 09:56, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.