Czy uważacie silne uderzenie w piersi za coś niebezpiecznego? Z tego co słyszałam to zdania są podzielone.... niektorzy uważają to za niebezpieczne... inni za zwykłe uderzenie... a co Wy o tym sadzicie?
_________________ ...jeżeli ktoś daje Ci szanse - LATAJ... bo nawet gdybyś spadła będziesz wiedziala, jak fajnie było na górze...
Wiek: 20 Dołączyła: 07 Mar 2008 Posty: 66 Skąd: Andalasia
Wysłany: 2008-03-07, 20:06
Jak ma ktoś sztuczne piersi, to jest to niebezpieczne :-) A poza tym, nie słyszałam, że to niebezpieczne
_________________ "Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko."
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-03-07, 20:12
zmotoryzowana napisał/a:
silne uderzenie
zmotoryzowana napisał/a:
zwykłe uderzenie
jedno wyklucza drugie
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
chodzi mi głównie o miejsce uderzenia czyli piersi.... są osoby które uważają że przez uderzenie w pierś w póżniejszym czasie może tam "coś powstać" np. nowotwór...
ja osobiście tak nie uważam choć ekspertem nie jestem.....
_________________ ...jeżeli ktoś daje Ci szanse - LATAJ... bo nawet gdybyś spadła będziesz wiedziala, jak fajnie było na górze...
Wysłany: 2008-03-07, 20:25
czy nowotwor to nie wiem, ale na bank moze sie zrobic krwiak, a potem moze guz. POza tym jakby nie patrzec liczy sie tez wielkosc piersi. Wieksze piersi-wiekszy bol itp
Wiek: 20 Dołączyła: 07 Mar 2008 Posty: 66 Skąd: Andalasia
Wysłany: 2008-03-08, 08:55
Mokra napisał/a:
Wieksze piersi-wiekszy bol itp
Dlaczego tak sądzisz?
_________________ "Miłość to nie staw, w którym można zawsze znaleźć swoje odbicie. Miłość ma przypływy i odpływy. Ma też swoje rozbite okręty, zatopione miasta, ośmiornice i skrzynie złota i pereł. Ale perły leżą głęboko."
czasami wystarczy lekki dotyk żeby zabolało bo piersi są bardzo wrażliwym miejscem.
a silne uderzenie gdzie by nie było skierowane przyniesie mniejszy czy większy ból i skutki mogą być różne.
nie jestem lekarzem więc nie stwierdzę jakie.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2008-03-08, 14:20
Mokra napisał/a:
te cycate natomiast z tego co wiem maja z tym problem
podłóż sobie kiedyś poduszki pod cycki i spróbuj tak spać xD
nie ma nic lepszego od spania na brzuchu ^.^
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.