Kto juz przechodzil ta chorobe Podzielcie sie uwagami jak ona Wam mijala bo byc moze sa wsrod nas osoby ktore jej nie mialy i sa ciekawe jak sie wtedy czuje
Na biało Cała w białych kropkach byłam i do szkoły sporo nie chodziłam
Matys napisał/a:
jak sie wtedy czuje
Swędzi Gdyby nie Pudroderm (?) to bym się zadrapała na śmierć.
_________________ "Imagine there's no Heaven
It's easy if you try
No hell below us
Above us only sky …
Nothing to kill or die for
And no religion too
Imagine all the people
Living life in peace."
taa fioletowe kropki.. pamietam ze z tata bawilam sie w indian hehe.. namalowal mi sloneczko wokool pepka gencjana(koorwa zebyscie wiedzieli ile moosialam teraz osoob pytac jak to sie nazywa bo zapomnialam:D) .. potem poszlam do lekarza i mama sie moosiala tloomaczyc jak sie tatoos z dzieckiem bawil:d
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2006-08-22, 18:38
Mialam ospę kilka lat temu akurat w momencie kiedy ksiądz chodził po kolędzie... ;-) Pamiętam jak mi było wstyd kiedy musialam stać w szlafroku cała wysmarowana maścią (ah te białe kropki ;-), rozczochrana i dodatkowo rozdrażniona - bo wszystko mnie przeokrutnie swędziało ;-)
Wiek: 19 Dołączyła: 04 Sie 2006 Posty: 205 Skąd: Małopolska:D
Wysłany: 2006-08-23, 09:21
Patryśka napisał/a:
przechodzilam...akurat wypadla mi na egzaminy w podstawowce musialam cala biala maszerowac do szkoly...a jak swedzi...ehhh,nic przyjemnego
O fak;| To musiało być okropne;|
Ja miałam ospe we wakacje;| i całyu miesiac w domu...;[ Pamiętam ze trzeciej nocy nie spałam... bo sie nie dało;] A na sam koniec musiałam jechać na lotnisko;] Niby umyta, ale miałam białe poszlaki na ciele:PP Wszyscy sie dziwnie paCZyli na mnie:P
_________________ ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...when the sun goes down..."
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
"...find me inside evry heartbeat... "
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
Ja miałem tą choróbke oj straszna jest straszna... Masz pełno małych krostek i nie możesz się podrapać bo później mogą być blizny.... No ale jakoś to przetrwałem przeminęło i bardzo dobrze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.