Wys³any: 2006-12-19, 15:36 Niedoskona³o¶ci i wady cia³a.
Przygl±daj±c siê swoim piêknym, krzywym koñczynom dolnym, natchnê³o mnie aby stworzyæ ten w³a¶nie w±tek. Otó¿ mo¿e popiszmy tu sobie o tym jacy to jeste¶my niedorobieni, jakie mamy cielesne wady i niedoskona³o¶ci. Pochwalcie siê zezem je¶li go macie, albo p³askostopiem czy skrzywionym krêgos³upem.
Tylko prawdê piszcie, bo nie wierzê, ¿e wszyscy tacy doskonali jeste¶cie.
O sobie, jak ju¿ wspomnia³em, mogê powiedzieæ tyle, ¿e wydaje mi siê, i¿ mam krzywe nogi, podobno istnieje zasada , ¿e je¿eli stoj±c wyprostowanym zetknie siê je kostkami, to kolana te¿ powinny siê stykaæ, a u mnie jest szpara i to taka na trzy polce,
poza tym mam lekko skrzywiony krêgos³up i wadê wzroku-jestem krótkowidz.
p³askostopie + nadmierne luszczenie sie skory na glowie (trza czesto glowe myc) + krotkowidzem jestem (ale okularow uzywam tylko do czytania i to sporadycznie, no i przed komputerem [0,5 dioptrii prawe oko, lewe 0,25]). Poza tym jestem prosty, nie mam zrosnietych brwi itp itd ;-]
nikt nie jest doskonaly [haha, mowcie za siebie]
_________________ "tu gdzie mnie nie ma ¶wiat umiera
i o lito¶æ blaga ka¿de drzewo kamieñ ksi±¿ka rym"
Do³±czy³a: 07 Pa¼ 2006 Posty: 4529 Sk±d: z doliny muminkow
Wys³any: 2006-12-19, 19:55
Duzy nos, jedna stopa dluzsza od drugiej o caly centymetr. Mam wystajace kosci i "oczy spaniela" tj, wiecznie podkrazone... Nogi jak u kaczki... choc podobno uda mam ladne...
W zasadzie to jestem jednym wielkim defektem...
zetknie siê je kostkami, to kolana te¿ powinny siê stykaæ,
U mnie siê stykaj± tyle, ¿e nogi i tak s± krzywe... Jestem za niska (165cm), bior±c pod uwagê, ¿e mój ch³opak ma 202cm... Mam za krótkie nogi, bo nigdy nie mogê znale¼æ na siebie spodni... A tak to nie mam wiêkszych wad ;d
_________________ Where do bad people go when they die?
They don`t go to heaven where the angels fly.
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 2149 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2006-12-19, 20:13
a ja mam z kolei bardzo ma³e stopy... wszyscy to zauwa¿aj±... ¿e jak u dziecka
u jednej rêki, ma³y palc mam jako¶ tak skrzywiony do reszty palców... trochê to niewygodne, prbowa³am go nawet wyprostowaæ!!
oprócz tego mam okr±g³± twarz wrrrrr... ogólnie siebie nie lubiê
wygl±dam jak rozpacz i potêpienie...
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
Wiek: 18 Do³±czy³a: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Sk±d: Psycholandia
Wys³any: 2006-12-19, 21:45
No to ja mam haluksy od urodzenia i gówno robie, ¿eby ich nie mieæ. Pozatym mam lekkie skrzywienie krêgos³upa (jak wiêkszo¶æ osób pewnie). Generalnie to chyba wszystko, chocia¿ je¶li chodzi o ca³okszta³t, to zachwycona nie potarfiê byæ.
Mokra napisa³/a:
jestem jednym wielkim defektem...
faris napisa³/a:
wygl±dam jak rozpacz i potêpienie...
Ah ta akceptacja w³asnego wygl±du.
_________________ Nikt nie bêdzie wiedzia³, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
wiêc za³o¿ê na szyjê kapelusz,
po nim poznasz mnie dzi¶, przyjacielu.
Wys³any: 2006-12-19, 21:54
Ja w przeciwieñstwie do innych mam wspania³y wygl±d. ¯adnych krzywych r±k ani nóg ani w ogóle nic. Wzrok mam sokoli. I ogólnie to ja zgrabny i piêkny jestem ^^. A jedyna moja wada to..hmm...skrzywiony w skutek wybicia kciuk prawej rêki -.-
A tak ogólnie to bez zarzutu ^^
_________________ M¡DREMU WYSTARCZY JEDNO S£OWO - G£UPIEMU NAWET REFERATU MA£O Koreañczyków jest dwóchale nie s± braæmimimo ¿e obaj jedz± gruszki Nie zawsze trzeba ws³uchiwaæ siê w g³os europejskich stolic, tañczyæ pod muzykê z Berlina - Vytautas Landsbergis
Mam duze problemu ze sluchem,a jesli sie zaziebie i pojawi sie zapalenie ucha, to nie dosc ,ze rozmowcy czesto musza sie powtarzac, to jeszcze mowic dwa razy glosniej niz zwykle.Poza tym, poslugujac sie porownaniem Phobosa , mam stopy wielkie jak Alf:P, maly biust i za duzy nos. Ponoc powinnam nosic okuary,ale nie chce. Ale i tak jestem "seksi" .
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Wys³any: 2006-12-19, 22:23
Ja mam jedna stope krotsza a druga dluzsza ;D
Iii jeszcze palca u reki mam tak centralnie skrzywionego od czasu jak kolezanka przyciela mi go w drzwiach
No i czasem zeby wyprostopac kciuka musze sobie pomagac reka
Prawie idealna jestem ;D
Ostatnio zmieniony przez Pincia 2006-12-19, 22:24, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Wys³any: 2006-12-19, 22:23
No ja mam haluksy od urodzenia i jakie¶ takie dwa krzywe palce od r±k... jakby wybite... -.- ale nie pamiêtam od czego.... a tak to hymm... chyba nic wiêcej
Wiek: 23 Do³±czy³a: 14 Sie 2006 Posty: 2326 Sk±d: Kraków!
Wys³any: 2006-12-19, 23:57
mam niewielkiego garba na nosie, bliznê na brodzie, ktora zosta³a jako pami±tka po moim przelocie przez szybê w drzwiach, poza tym mam bardzo ³amliwe paznokcie i w³osy jak dziecko - cieniutkie
Pozatym mam lekkie skrzywienie krêgos³upa (jak wiêkszo¶æ osób pewnie).
no fakt ja tez mam...Mam zeba jednego lekko skrzywionego...ale fajnie bo wygladam jak Fampirek...moze jestem ciut za niska...i mam male uszy;D ALE AKCEPTUJE SIEBIE I NAWET NIE JEST TAK NAJGORZEJ;))
_________________ Yeah well...F*ck You!
I'm fed up with You!
I'm not as good as You?
F*ck You, I'm better than You!!
*faris
Do³±czy³a: 26 Lis 2006 Posty: 2149 Sk±d: sercem z L.
Wys³any: 2006-12-20, 05:37
aaaa... co do blizn, nad lewym okiem mam tak± ¶redni± bliznê... pami±tka po ospie, z jednej strony górn± wargê mam... jakby bez koloru i dlatego wydaj± siê takie strasznie niesymetrowe... i na kolanach mam du¿o blizn
_________________ Muminki Ciê ¶ledz±...
zabij±...
i zjedz±!
Mumiiiiinki!
Ja w przeciwieñstwie do innych mam wspania³y wygl±d. ¯adnych krzywych r±k ani nóg ani w ogóle nic. Wzrok mam sokoli. I ogólnie to ja zgrabny i piêkny jestem ^^. A jedyna moja wada to..hmm...skrzywiony w skutek wybicia kciuk prawej rêki -.-
A tak ogólnie to bez zarzutu ^^
Cudak, ja o sobie myslê dok³adnie tak samo I gdyby nie ten Twoj kciuk to mog³abym pomyslec, ¿e jestesmy bli¼niakami ^^
_________________ Mo¿esz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostaæ gwiazd±
Mo¿esz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wiek: 18 Do³±czy³a: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Sk±d: Psycholandia
Wys³any: 2006-12-20, 16:14
Magda napisa³/a:
bliznê na brodzie
Te¿ mam, nie du¿± co prawda. Najpierw siê spierdoli³am z murka (schodzi³am po murku a nie jak ka¿dy normalny po schodach) a parê dni pó¼niej wywali³am siê na brodê na beton, bez ¿adnej asekuracji ze strony r±k. Yeah.
_________________ Nikt nie bêdzie wiedzia³, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
wiêc za³o¿ê na szyjê kapelusz,
po nim poznasz mnie dzi¶, przyjacielu.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.