Wys³any: 2006-12-20, 20:52
miss irony napisa³/a:
Cudak, ja o sobie myslê dok³adnie tak samo
Grunt, to wysoka samoocena ;D
miss irony napisa³/a:
I gdyby nie ten Twoj kciuk to mog³abym pomyslec, ¿e jestesmy bli¼niakami ^^
Ale chyba da siê go jeszcze wyprostowaæ xD
_________________ M¡DREMU WYSTARCZY JEDNO S£OWO - G£UPIEMU NAWET REFERATU MA£O Koreañczyków jest dwóchale nie s± braæmimimo ¿e obaj jedz± gruszki Nie zawsze trzeba ws³uchiwaæ siê w g³os europejskich stolic, tañczyæ pod muzykê z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wiek: 18 Do³±czy³a: 08 Sie 2006 Posty: 1499 Sk±d: Psycholandia
Wys³any: 2006-12-20, 21:41
No tak.. i mam wystaj±ce ³opatki. Jak¿e mog³am o tym zapomnieæ.
_________________ Nikt nie bêdzie wiedzia³, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
wiêc za³o¿ê na szyjê kapelusz,
po nim poznasz mnie dzi¶, przyjacielu.
Poza tym ludzie z wiekszymy stopami lepiej p³ywaja Mhyhyhy.
taaa, juz to slyszalam, ponoc mozemy rowniez nasladowac Jezusa chodzac po wodzie
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
za duze stopy i...lekka nadwaga ale ona akurat mi zbytnio nie przeszkadza,bardziej mecza mnie te nozyska,butow nigdy nie moge dobrac odpowiednich. i jeszcze mam cieniutkie wloski
_________________ Dzi¶...
moim najwiêkszym marzeniem...
jest przesz³o¶æ...
có¿ za radosny temat
jestem prawie ¶lepa ( -4 na lewe i -2 na prawe) , zanik pamiêci krótkotrwa³ej (ide do sklepu po 3rzeczy kupie 2) , du¿a stopa, dziwnie wygiête kciuki ( to rodzinne=] ) no i pocharatana rêka po pewnej wyprawie
...... i wiecie co kompletnie mi to nie przeszkadza
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocze¶nie tak tajemniczy
jak ksiêzyc co wygl±da tu zza chmur
. . .
nierówno zrosniete zebra jak lezê na plecach to jedno ciut wystaje
brzydka blizna (na szczêscie ma³a)
brzydko zro¶niête palce , odstaj±ce w bok ma³e palce (po kilku wybiciach)
zawiniête ciut paluszki u stóp
i z organów wewnêtrznych te¿ nie jestem zadowolona, szczególnie z uszkodzeñ mózgu serca i stawów - ale SPORT TO ZDROWIE
ale na resztê nie narzekam
_________________ come to the dark side
we have cookies
-Du¿e stopy (nosze 39/40)
-Du¿e piersi (dla mnie jest to wada, noszê rozmiar D i ju¿ mam do¶c komentarzy podpitych pijaczków i róznych ch³opaków na ulicy )
-Krzywy nos (pare razy kiedy je¼dzi³am konno schodz±c z konia niefortunnie spad³am na twarz bez asekuracji r±k..no i pare razy wygleba³am siê na lodzie na twarz podczas g³upich zabaw..)
-Ty³ek (zawsze kto¶ mnie klepnie, kto¶ szczypnie, kto¶ powie ¿e fajny-> nie lubie tego typu tekstów)
Ale pozatym to siebie akceptuje Moje cia³o to moja ¶wi±tynia jak to jaki¶ m±dry raz jebn±³
Do³±czy³a: 10 Pa¼ 2006 Posty: 47 Sk±d: ja siê tu wziê³am...
Wys³any: 2007-01-03, 19:08
có¿... ;]
.nie lubiê swoich palców u stóp
.nosa tysz ^^
.uwa¿am ¿e mam troszu za du¿o w bioderkach xD ale pracujê nad tym
.no i moja cera nie jest idealna niestety ;/
.i mam brzydko zbudowane ³ydki i to jest chyba mój najwiêkszy kompleks
_________________ Jestem tylko przeszkod± na Twojej drodze. Wiêc odejdê. Bêdê my¶leæ o Tobie przy ka¿dym kroku mojej ucieczki...
Ostatnio zmieniony przez Marciarka 2007-01-03, 20:07, w ca³o¶ci zmieniany 2 razy
Wiek: 18 Do³±czy³: 22 Lip 2006 Posty: 122 Sk±d: a huj ci do tego
Wys³any: 2007-02-01, 17:46
Ja ty¿ am troche wad xD
1. Krzywe uzêbienie xD widaæ tylko jak sie ¶mieje daltego zadko sie ¶mieje
2.du¿e stopy mam 178 wzrostu i 47 nr buta strasznie mi to przeszkadza szczególnie jak chce sie wyj¶æ z zat³oczonego autobusu
3.Troche szyje mam do przodu pochylon± lekarz mi kiedy¶ powiedzia³ ¿e toi sie nazywa ³abêdzia szyja xD I tyle tego
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Micha³ Kryñski - w³a¶ciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialno¶ci za tre¶æ wypowiedzi zamieszczanych przez u¿ytkowników Forum. Osoby zamieszczaj±ce wypowiedzi naruszaj±ce prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mog± ponie¶æ z tego tytuu odpowiedzialno¶æ karna lub cywilna.