*Apple
Wysłany: 2007-04-30, 11:38 Nerwica
Już od dłuższego czasy cierpię na nerwicę. Cały czas jestem nerwowa, zwłaszcza wieczorami. Nie mogę mieć zagera w pokoju, bo mnie irytuje jak tika, nie mogę mieć nawet zegarka na ręce, bo słyszę jak się wskazówki poruszają... A latem to nawet musiałam mieć zamknięte okna, bo mnie wkurzały szczekające psy i odgłosy nieba. A kiedy zdarza mi się nie zamknąć psa, to potrafię o 12 w nocy lecieć na dwór, wołać go i zamykać, ledwo żywa. Wszystko mnie wkurza, kaszel innych, chrapanie, głośne gadanie...
Za chwilę się wykończę! Co mam robić?
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-04-30, 11:39
Apple napisał/a:
odgłosy nieba
?
Kropelki na uspokojenie.
Feng shui.
Może dietę zmień?
Albo skocz do psychologa.
A najlepiej to wyjedź na 2 tygodnie do lasu żeby odpocząć. Możliwe, że to przez stres i zmęczenie po roku szkolnym xD
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Wysłany: 2007-04-30, 11:47
Ahaaa To nie nerwica tylko zwykły świr xD Kup sobie "Dzień Świra" i obejrzyj i przyzwyczajaj się do mysli że ciebie to czeka xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
moze pij sobie melise, zalezy w jak wielkim stopniu jest ta Twoja nerwica. Może faktycznie gdzies wyjedz wycisz sie, odpocznij, wyłącz telefon, zostaw internet. [wywal zegarki ] To pewnie przez stres. Moze zdazylo cos sie w Twoim zyciu co spowodowało takie zachowanie. Za szybkie tempo, odpocznij troche. Tez kiedys mialam taki czas, bo za duzo na siebie bralam, chcialam zrobic wszystko dobrze- dosłownie wszedzie. Ale lepiej zrobic jedno, a pozadnie.
A co do tabletek uspakajajacych to nie ma co sie uzależniac. Szkoda tylko zdrowia, a jak sie je odstawi to jest jeszcze gorzej, moja babcia brała, jak przestała jeszcze wieksza nerwice miala.
Trzymaj sie Jabolku i odpocznij troszku...
_________________ 'You are the light that's leading me to the place where I find peace again'
Taaaak???
Fascynujace...
Kto tak powiedzial, poza oczywiscie Toba?
Apple napisał/a:
Cały czas jestem nerwowa, zwłaszcza wieczorami.
Apple napisał/a:
Nie mogę mieć zagera w pokoju, bo mnie irytuje jak tika, nie mogę mieć nawet zegarka na ręce, bo słyszę jak się wskazówki poruszają... A latem to nawet musiałam mieć zamknięte okna, bo mnie wkurzały szczekające psy i odgłosy nieba
Apple napisał/a:
A kiedy zdarza mi się nie zamknąć psa, to potrafię o 12 w nocy lecieć na dwór, wołać go i zamykać, ledwo żywa. Wszystko mnie wkurza, kaszel innych, chrapanie, głośne gadanie...
a czytalas "psychologie kobiety" tejze autorki? Fascynujace . Zwaszcza wtracenie o homoseksualizmie mezczyzn.
Apple napisał/a:
Za chwilę się wykończę! Co mam robić?
...
Idz do psychologa, choc nie chodzi mi tutaj o leczenie Twojej "nerwicy".
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Eee ja tez mam podobnie. Tylko mnie irytują ludzie powolni i ociężali, aż mnie szlak trafia jak widzę kogoś takiego. Cała się gotuję. Ale potrafię się opanowaC i staram się za często nie wybuchaC. Ale to chyba nie jest nerwica tylko po prostu choleryczne usposobienie, albo coś w tym stylu P Ja już się przyzwyczaiłam do tej mojej częstej irytacji P
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
To nie żadna nerwica...sama mam nerwice natrectw(stwierdzoną) wiec wiem jakie są objawy...wierz mi że o wiele gorsze(leki,szybkie i mocne bicie serca,zawroty głowy,drgawki...mam wymieniać dalej?)
_________________ SpÓjRz RęKą SiĘgAM DnA.. bRaK Mi SiŁ By ZnOfU WstAć..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.