*Apple
Wysłany: 2008-02-09, 20:34 Moja noga
Już od tygodnia mam problem z prawą nogą. Kiedy idę, zatrzymuje mnie ból. Z moich obserwacji wynika, że to kość, a nie mięsień. A więc sprawa jest poważna. Niestety nie mogę udać się do lekarza, bo mógłby sprawić mi jakieś usztywnienie, a tego nie mogę w żadnym wypadku mieć, bo czeka mnie ważny egzamin i moja noga odgrywa w nim właśnie jedną z główniejszych ról. Zatem nie mogę iść na wizytę, i w związku z tym moje pytanie: czy ktoś wie, co to może być? co z tym zrobić na własną rękę? czy może z tego rozwinąć się coś powazniejszego?
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
*Apple
Wysłany: 2008-02-09, 21:01
Świeta napisał/a:
I tak oblejesz
Nie mów tak!
A do lekarza nie pójdę. Zbyt długo czekam na tą historyczną chwilę.
kilka pytań
ból nasila sie przy długim spacerze?
boli bardziej przy wchodzeniu po schodach czy schodzeniu?
boli kiedy prostujesz czy kiedy uginasz ?
i w ogóle boli kostka/kolano/biodro?
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Niestety nie mogę udać się do lekarza, bo mógłby sprawić mi jakieś usztywnienie,
nie będziesz chciała usztywnienia to ci nie załozy. Mój brat tydzień przed egzaminem zwchnął kostkę i nie pozwolił na założenie gipsu. Kupił sobie stabilizator, do samochodu ledwo doczłapał bez kul, ale zdał xD
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
*Apple
Wysłany: 2008-02-10, 14:35
Kasieczek napisał/a:
ból nasila sie przy długim spacerze?
W ogóle daleko nie chodzę z tą nogą, tylko tam gdzie muszę. Idę do pokoju z kuchni, już mnie boli. Ale czasem bardziej, czasem nawet wcale.
Kasieczek napisał/a:
boli bardziej przy wchodzeniu po schodach czy schodzeniu?
Właśnie, że jak podźwigam wysoko nogę to mnie nie boli, tylko jak idę prostym chodem.
Kasieczek napisał/a:
boli kiedy prostujesz czy kiedy uginasz ?
Kiedy mam nogę zupełnie prostą, tak jakbym miała w gipsie to mnie nie boli.
Kasieczek napisał/a:
i w ogóle boli kostka/kolano/biodro?
Nic z tych rzeczy. Boli mnie kość strzałkowa.
Rdzawa napisał/a:
. Kupił sobie stabilizator
Co to jest? Ale z moją nogę nie jest jeszcze chyba tak źle, żeby ledwo się gdzieś doczłapywać xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.