Wysłany: 2006-07-08, 12:47
niekonwencjonalna, znaczy sie przewaznie oszustwa podparte medycyna starozytna ktora nie wiem czemu jest wrzucona do jednego worka
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
*Apple
Wysłany: 2007-02-06, 13:49
Medycyna niekonwcjonalna?
Straszna! przeżyłam ją na własnej skórze, a raczej żołądku...
Babka z mamą mnie zaciągnęły do Koreańczyków, ci mi gapili się w oczy, o różne rzeczy wypytywali, i jeszcze porozumiewali się w sowim dialekcie.
Ja się tak śmiałam z tego, bo jak usłyszysz taką mowę, to ci sie cos dzieje :p
W końcu zapisali mi jakieś herbatki, które okazały się w smaku czosnkowym... Musiałam to pić przez 3 miesiące... Najgorsze miesiące w moim życiu ;/
A czy cos pomogło... sama nie wiem. Ani lepiej, ani gorzej.
Nie można tak zaraz wrzucać wszystkiego do jednego worka.
Każdy wie,że tonący brzytwy sie chwyta i dlatego tylu szarlatanów.
Ale pomyślcie o tych wszystkich metodach leczenia, które przynoszą skutek i są zaakceptowane przez lekarzy tj. akupunktura, akupresura, hirudoterapia ( leczenie pijawkami) i wiele innych.
Jeżeli chcecie wyrobic sobie zdanie polecam poczytać wikipedie, serwisy medyczne czy tez mój serwis
www.niekonwencjonalna.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.