Wysłany: 2006-09-13, 18:25 Już nie daje rady z tą łapą!!:(
Od paru tygodni boli mnie lewa ręka (mięśnie).Byłem u lekarza.Przepisał mi dwie maści które NIC nie pomogły.Gram na gitarze jedank przez ten ból nie moge jej nawet tknąć.
(tak na marginesie lekarz mowi ze przepracowalem reke grajac na gitarze).
Jestem zalamany!!:( Jeśli ktoś coś wie na ten temat to prosze o jakieś wskazowki.
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
A teraz mam zajeb*** zagadke!!!:/
Lewa ręka przestała mnie prawie boleć.........a tu nagle dziś zaczeła mnie nawalać prawa w tym samym miejscu co lewa;(:( !!!
Hm...mam takie skromne pytanie...a czy oprócz gry na gitarze, podnosisz może ciężary albo coś podobnego ( np. jakiś inny sport z udziałem rak)? Bo takie bóle są częste u młodych ludzi którzy "na chama bawią się" ciężarkami...
No i drugie skromne pytanie, czy oprócz bólu występuje opuchlizna bądź też mocne skurcze?
P.S. Możesz spróbować smarować rękę maścią eukaliptusową...
P.S.2 A ile dni smarowałeś maścią przepisaną przez lekarza? Bo jak tylko 2-3 to się nie dziw że nie pomogło...
P.S.3 ( dużo tych ps'ów ) na jakiś czas daruj sobie może granie na gitarze...;)
_________________ Gdy zdusze dybucze obdziera ze skóry
Nie dla niego usta twe , lecz wilcze pazury.
Kiedy zdusze dybucze ciało jego włóczy.
Nie dla niego usta Twe, ale dzioby krucze.
Ostatnio zmieniony przez Apokalipsa 2006-09-26, 16:22, w całości zmieniany 3 razy
Nie,oprocz gitary nic nie cwicze!!
Nie podnosze tez ciezarkow! (czasem zrobie pare pąpek).
Miałem dwie maści (zużyłem je w około 12 dni).
Ta druga ręka zaczeła mnie nadupczać jak pisałem w szkole lekcje:/
ps.Mam nadzieje że nie okarze sie ze jestem chory na COŚ dziwnego;/
[ Dodano: 2006-09-26, 21:15 ]
A przepraszam!!
Nie miałem żadnej opuchlizny ani nic takiego!!
A na gitarze nie gram już od ponada 3 tygodni!!;/
Wysłany: 2006-09-27, 12:06
malec napisał/a:
Nie,oprocz gitary nic nie cwicze!!
To przerzuć się na grę w kapki. Tam rąk nie potrzeba.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2006-09-27, 12:07, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.