Wysłany: 2008-04-12, 15:16 Jestem bardzo niski :(:(
Jestem bardzo niski :( Chodzę do 2 kl. gimnazjum i mam 157 cm wzrostu Byłem na badaniach i nie stwierdzono żadnej choroby . Wiem , że urosnę ale może znacie jakiś sposób na przyśpieszenie fazy wzrostu Proszę o pomoc.
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1191 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2008-04-12, 16:39
mozesz przyjmowac hormony, oczywiscie pod okiem lekarza
kiedys za mlodu wpadlam tez na taki pomysl i wieszalam sie na rurze od prania az kiedys polecialam z ta rurka i praniem nad 14. schodami ladujac pod szafka, ponoc pomoglo
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Nie każdy w wieku 14 lat był bardzo wysoki, jeszcze urośniesz daj sobie czas. No chyba, że twoim rodzice są niscy to mogłeś to po nich odziedziczyć, ale nie koniecznie.
_________________ Trzeba umieć znaleźć ripsote, na wypowiedzi debili
Farel
Wysłany: 2008-04-20, 21:38
Słyszałem że rośnie się do 21 roku życia a Adam Małysz ma 30 i podobno urósł w tym roku o 1 cm.
eee u mnie w klasie to połowa chłopaków <14 lat> ma mniej wiecej tyle co ty ;/
mozesz przyjmować hormony to przyspieszy
ale ''babcinych porad'' nie znam
_________________ Grzeczne dziewczynki dostaną się do nieba, niegrzeczne-wszedzie ;P
No ja również myśle że urośniesz kiedy przyjdzie na to pora u mnie w klasie (14 lat) jest chłopak 150 wzrostu i żyje a jego rodzice są w miare wysocy Czasem tak bywa że sie zatrzymujesz na wzrost ale potem wybijesz do góry Ja też mam taki problem bo mam 158 wz od 2 lat a bardzo chce być wysoka..Ale mam nadzieje że urosne w swoim czasie xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.