Wiek: 18 Dołączyła: 22 Maj 2008 Posty: 180 Skąd: Pewne Przedwieście
Wysłany: 2008-09-25, 13:28 Jesienny wirus :(
...czy ktoś ma pojęcie co za wirus teraz po Polsce krąży.. bo właśnie udało mi się go złapać.. coś jak objawy grypy (ból kości, głowy, katar, kaszel, osłabienie, rozpalenie, itp) Jakieś rady co do pozbycia się go.. ten weekend jest dla mnie BARDZO WAŻNY i nie mogę być choraa..:( Nie wiem jak sobie poradzić z chorobą? Proszę o porady.. Może ktoś to już przechodził? Ile to trwa?
_________________ ...wakacjuje... yy..
Ostatnio zmieniony przez Sachmet 2008-09-25, 13:29, w całości zmieniany 1 raz
Może jakiś nawrót ptasiej grypy. Lepiej martw się o to, czy w ogóle ją przetrwasz. A tak na serio, to jak się jest chorym na grypę, to swoje trzeba odleżeć i tyle. Pij sobie herbatę z cytrynką i nie wychodź spod kołderki. :> Ważny weekend Ci wybaczy.
*Apple
Wysłany: 2008-09-29, 09:15
Ja też go mam! Dziś przespałam tylko 2 !!! godziny. I nawet na wymioty mnie zbierało, głowa do teraz mnie pobolewa i na pewno w tym momencie mam gorączkę,a durny pociąg mi właśnie zwiał. Ja chcę do łóżeczka!
ALe poza tym Prymas ma rację - wyleżeć. Ja polecam malinową herbatę, albo jeszcze lepiej, herbatę z sokiem malinowym. Witaminki, aspirynka i ciepełko.
_________________ "Jakkolwiek bym się nie starał, nie potrafię już znaleźć się z powrotem w swojej dawnej kopercie czy choćby rozsiąść się wygodnie w swoim starym "ja"; zbyt wielki tam nieporządek; meble poprzestawiano, żarówka się przepaliła, strzępy przeszłości walają się po podłodze."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.