paulina16
Wysłany: 2008-01-29, 15:59 Guzek w miejscu intymnym :(
Mam 16 lat wcozraj wyczułam po prawej stronie od kapturka łechtaczki tak jakby guzek... nie boli mnie ani nie swedzi.... jest on raczej miękki i jak go dotykam to przemiezcza sie...trudno mi to opisac,czasem musze troche podotykac zanim go znajde.... Patrzyłam po lewej stronie i nic takiego raczej nie znalazłam...Co to moze byc??? czy to jest normlane?? dodam że biore juz piąty antybiotyk od 3 miesiecy poniewaz lecze sie na nawracające anginy... moze to ma cos wpsolnego??
to na pewno kaszak on jest do wycięcia i się wlasnie przemieszcza moze byc na kazdej części ciala ja mialam jednego na glowie i rok temu mi wycinali,ale nie bolalo bo mialam znieczulenie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.