kiedys balem sie ciemnosci, ale z racji tego, ze mam 4 lata mlodsza siostre i zawsze musialem byc tym nieustraszonym, to szybko mi ten strach przeszedl.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
ja sie boję wysokosci, ale w inny niż inni sposób... wejdę na każdą wysokość popatrzę w dół- pełen luzik... ale jak mam zejsc np po drabinie, jak na ślęży na ten wieży, czy po schodach jak wczoraj w kosciele garnizonowym to br... ledwo na nogach mogę ustać...
boję się zawierać nowe znajomosci z ludźmi
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Zawsze mnie zatanawia jak sie owadow mozna bac jaks a mniejsze od na milion razy
Wyobraznia nie zna granic.
Male, oslizgle, obrzywdliwe.. fuuuuj!
Jeszcze jak Ci siadzie taki karaluch wielkosci kciuka na ramieniu to zawal na miejscu. Traume mam do dzis..
_________________ Dobrą stroną upadania jest to, że dajemy naszym przyjaciołom szanse by nas podtrzymali
Klaustrofobia, akrofobia, arachnofobia. A poza tym to odważna jestem
_________________ Bullshit.
kaja475
Wysłany: 2007-05-02, 23:53
Pająków, karaluchów, owadów itp. boje się też dużych przestrzeni
_________________ Czegoś tutaj nie rozumiem , szybko się uczę , ale wciąż żyć nie umiem ...
Mówili : Śmiej się !! Dziś karzą płakać . Wczoraj skrzydła ucięli - dziś każą mi latać ...
Ja się boje wysokości, wind, pająków, włączonej "świeczki" w junkersie, gdy kładę sie spać, ciemności, dużych groźnych psów, horrorów, duchów (a raczej tego, co sobie w ich miejsce wymyślam ), wypakowanych mężczyzn z łysą głową (wiem ,głupia ta fobia), otwartego okna w domu (może być tylko i wyłącznie uchylone) , tego że lunatykując zrobię komuś krzywdę albo samej sobie, młodych kierowców, burzy, słowa "Herbapekt" ... qrczę aż ciężko było mi to napisać, ale jak słyszę to w reklamie albo jak ktoś mówi to dostaję szajbicy, myśli tysiąc przelatuje mi przez głowę, że aż mało nie głupieję ... straszne to... ciekawe ile osób jeszcze doświadcza takiego uczucia z jakiegokolwiek powodu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.