Wysłany: 2007-05-04, 13:47
Nie zasmiałaś się ale na pewno w duchu mnie wyśmiałaś I na pewno nie mógłbym mieszkać tam gdzie Ty xD
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
Wysłany: 2007-05-04, 20:00
boję się, że mnie pochowają żywcem bardzo się boję...
_________________ "Jestem zdania, i to całkiem poważnie,
że nigdy dzieci nie mogą zrobić rodzicom takiego wstydu...
jak rodzice dzieciom. " Jan Kurczab
*Apple
Wysłany: 2007-05-05, 21:17
Cytat:
boję się, że mnie pochowają żywcem bardzo się boję...
Wysłany: 2007-05-05, 21:46
ja mam nyktofobię i klaustrofobie, zdecydowanie zaawansowane stadium
_________________ A bogowie grają w kości i nie pytają wcale czy chcesz przyłączyć się do gry (. . . ) Bogowie kpią sobie z twojego poukładanego życia (. . . ) nie przejmują się zbytnio ani naszymi planami na przyszłość ani oczekiwaniami. Gdzieś we wszechświecie rzucają kości i przypadkiem wypada twoja kolej. I odtąd zwyciężyć lub przegrać - to tylko kwestia szczęścia.
Borys Pasternak
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-05-05, 22:01
Pająków się boje. Panicznie bo one są takie podstępne i zawsze mam wrażenie że jakby mogły to rzuciłyby się mi do gardła. Ludzi też czasami się boje ale z tym dzielnie walcze
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Nienawidze igieł! zabieg akupunktury to dla mnie byłaby pewna śmierc. Jak przychodzi mi isc na szcepienie to panikuje niczym dziecko. Mam tez uraz do głebokiej wody, na którą chyba nigdy juz nie wypłynę, a co do robactwa to nie boje się tego dziadowstawa, ALE oprócz jednego rodzaju wielonoznego badziewia - wijów! wręcz mnie paraliżują
Wysłany: 2007-06-12, 05:57
ROBAKÓW... yhh... pozabijałbym wszystkie... nerwicy dostaje jak mam się opalać na łonie natury... ale najobrzydliwsze są te nielatające... bleeeee.... choć latające też są straszne...
Jeszce dodam lęk przed tłumem. - Nie mam na myśli tu "leku społecznego" tylko chodzi mi o zbytnie zageszczenie ludzi na zbyt małej przestrzeni i towarzyszące temu uczucie dusznośći i ścisku.
Wysłany: 2007-06-12, 09:55
O mam kolejna. Brzydze sie dotyku obcych i bliskich ludzi. Nie lubie niezapowidzianego dotyku. No sa wyjatki ale generalnie dostaje dreszczy. Nie moge usiasc w sutobbuise nie odsunawszy sie maksymalnie d osoby siedzacej obok, nie znosze szturchania mnie jak ide ulica, nie lubie jak moja mama kldzie mi reke na ramieniu czy jak babcua chce zlapac za reke.
Wiek: 58 Dołączyła: 01 Maj 2007 Posty: 823 Skąd: ciemna dolina
Wysłany: 2007-06-12, 10:31
Mokra napisał/a:
Brzydze sie dotyku obcych i bliskich ludzi. Nie lubie niezapowidzianego dotyku.
Też to mam dlatego nigdy w swoim zyciu nie byłam na koncercie. W autobusie gdy jest duży tłok zaczynam pisac esemeny do znajomych żeby nie mieć odruchu gryzienia i kopania. W dzieciństwie nienawidziłam jak ktoś dotykał moich włosów teraz mi przeszło.
_________________ "Wojna polega na wprowadzaniu w błąd. Jeśli możesz udawaj, że nie możesz; jeśli dasz znać, ze chcesz wykonać jakiś ruch, nie wykonuj go; jeśli jesteś blisko, udawaj, żeś daleko; jeśli wróg jest łasy na małe korzyści, zwabiaj go; jeśli w jego szeregach dostrzegasz zamieszanie, uderzaj; jeśli jego pozycja jest stabilna, umocnij i swoją; jeśli jest silny, unikaj go; jeśli jest cholerykiem, rozwścieczaj go; " Sun Tzu
Wysłany: 2007-06-12, 10:44
O wlosach to nei wspomne. Nerwice mam, jak ktos mnie szarpie i ciagle ciagnie... mimo tego ze robi to delikatnie. No ale jezeli ktos umei to robic to mu pozwalam ^^
Ja jeszcze nie lubię jak starzy faceci dotykają swoim szkitami moich nóg w pociągu, gdy miejsca na przeciwko siebie są zbyt blisko. Wtedy potrafię nawet wykręcić kolana w drugą stronę niż żeby jakiś stary facet ocierał się o mnie ... BLEAH
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.