Czy mnie oczy mylą, czy jeszcze żadna kobitka nie napisała, że się myszy boi?:p
A jak przychodzi co do czego to po taboretach skaczą... ;]
kiedyś się brzydziłam, ale przyjaciółka miała i mi dała do ręki... oprócz tego że mnie podrapało to całkiem fajne te myszki... choć jak mi na ogrodzie przebiegła koło nogi to się lekko zdygałam
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
jeszcze żadna kobitka nie napisała, że się myszy boi?:p
ja się nie boję! ;p
a fobie.. hmm.. ciężko mi znaleźć. Może nie tyle się boję, co brzydzę wszelkich robali, pająków, itp. ale bynajmniej nie uciekam, nie piszczę, kiedy się na takiego natknę.
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
Boję się wysokości. Nie znoszę chodzić po mostach itp. Wczoraj w Birkenau myślałam, że zgłupieję jak w jednym z budynków na podłodze były na podwyższeniu ustawione szklane płytki, żeby nie niszczyć podłogi... To takie cholernie dziwne uczucie.
Boję się małych pomieszczeń. A w szczególności nie lubię jeździć windami. Dobrze, że nie muszę.
Pająków to ja się tylko brzydzę.
A tak poza tym, to już raczej niczego się nie boję.
No dobra... Jeszcze czasem swoich myśli...
I chyba czasem ciemności... Wszystko przez tą głupią wyobraźnię.
Wiek: 23 Dołączyła: 14 Sie 2006 Posty: 2266 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-05-03, 11:42
panicznie boję się przechodzić pod mostem, kiedy przejeżdża po nim własnie pociąg.
również pająków, bo mam wrażenie, że mam je wszędzie na ciele... ochyda.
no i bardzo ciasnych pomieszczeń (oglądając film "zejście" dusiłam się jak przechodzili tymi ciasnymi tunelami)
Pająki i ślimaki.. mogą po mnie łazić szczury myszy węże jaszczurki ale jak ma mnie dotknąć ślimak lub pajak to zgon... wiem to głupie bo to swtorzania jak kazde inne,... ale działają na mnie potwornie negatywnie.
[ Dodano: 2007-05-04, 09:16 ]
a... i klaustrofobia..
*Apple
Wysłany: 2007-05-04, 11:24
Nie jestem strachliwa, ale mogę dodać pająki! Okropiństwo! Brrr...
*faris
Wysłany: 2007-05-04, 11:27
wszelkiego robactwa i pajączków. Jestem logofobem ?
Zawsze muszę mieć dostęp do okna, nie mogę siedzieć nigdzie indziej jak nie obok okna, oprócz tego jak ejstem w pokoju to MUSZĘ mieć zamknięte drzwi.
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
ja panicznie boje sie wezy i jaszczurek (A pajaki lubie.. mialam nawet ptasznika), mam lek wysokosci i lek przed woda, glebina(ale lek wysokosci.... uwielbiam wysokosci i czuc jak nogi mi sie trzesa... uczucie boskie)
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Wysłany: 2007-05-04, 12:52
Ja mam tylko jedną ale dośc uciążliwą bo to jest jakoś niezwykle zaawansowana entomofobia. Szczególnie boję się tzw tramwajów Każde wyjście na cmentarz to maskara stulecia ;-/
Cytat:
ale bynajmniej nie uciekam, nie piszczę, kiedy się na takiego natknę.
Ja tez. Po prostu staram się jak najszybciej oddalić od w. wym. pluskwiaków ;p
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-05-04, 13:38, w całości zmieniany 1 raz
*faris
Wysłany: 2007-05-04, 12:55
Prymas napisał/a:
A co ma robactwo do logofobii?;p
Nic, to właściwie jest odrębność, po prostu wyszło obok siebie. Eeeeee... taki zbitek myśli niepoukładanych. xD
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
Wysłany: 2007-05-04, 13:42
Rdzawa napisał/a:
ale tzw tarmwaj i to z wielkiej litery nie mam pojecia, oświecisz?
*tzw tramwaj. Litera poprawiona. To Kowal bezskrzydły czyli Pyrrhocoris apterus jest to owad z rzędu pluskwiaków o długości ok. 1 cm. Pospolity w Polsce. Tak?
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
*tzw tramwaj. Litera poprawiona. To Kowal bezskrzydły czyli Pyrrhocoris apterus jest to owad z rzędu pluskwiaków o długości ok. 1 cm. Pospolity w Polsce
tramwajów się boisz? no co tyyy u mnie jest ich masa
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.