-robaki i owady
- pająki
- zjawiska nadprzyrodzone, typu duchy itp
- no i agorafobia, zdecydowanie
- i troszkę ksenofobia, wobec wszystkich nowopoznanych
Tych robaków i pająków to się nie boję, raczej brzydzę
_________________ "Zgaś moje oczy: ja Cię widzieć mogę,
Mam manię na punkcie ciemności, panicznie się boje.
Ahaa, i dochodzą do tego lustra. Lustra w ciemności i odpadam.
Poza tym lęk wysokości, pająki, duchy.
Boje się praktycznie wszystkiego.
_________________ "Codziennie tak próbuje Cię powoli Chce byś na długo starczył mi, zachował smaki i kolory. Czytam Twój skład.. znam prawie go na pamięć, a jednak dziwie się gdy smak jest inny niż ten opisany."
Wysłany: 2008-05-02, 17:15
Bałem się nocnych burz kiedy mieszkałem na wsi.
Zazwyczaj byłem wtedy sam w domu.
Masakra. x)
Po przeprowadzce do miasta lęk zanikł.
_________________ "Walczyć mogę tylko o coś, co miłuję, miłuję tylko to, co szanuję, a szanuję jedynie to, co rozumiem."
poziomka!
Wiek: 13 Dołączyła: 03 Maj 2008 Posty: 24 Skąd: raczej dokąd?
Wysłany: 2008-05-06, 15:01
Po pierwsze boję się przede wszystkim pająków. Wpadam w panikę nawet, gdy zobaczę takiego malutkiego. Po drugie - wszelkiego rodzaju robaków itp. Boję się nawet ciemności (!). Ale jeszcze jedno: boję się strasznie filmu "The Ring". Już raz go oglądałam i nigdy więcej go już nie obejrzę!!! Bo nawet gdy reklamowali film "Oko" na tvn to były pokazane sceny z tego filmu i wtedy zaczynałam się panicznie bać. Przełączyłam.
hehhehhehe
boję się głębokiej wody (nie umiem pływać, bo jak się uczyłam to się prawie utopiłam i tak mi zostało - a nauczycielka spanikowała tak, że niemal naprawdę byłoby po mnie) a tak po za tym to źle się czuję w windach..
Reszty nie rozumiem! Jak można bać się krwi, słodziutkich myszek, igieł, pająków czy ciemności?! Heh Albo przestrzeni - mnie to tam się marzy jakiś skok ze spadochronem czy cóóóóś w tym guście ^^
A ja w odróżnieniu do większości boję się nowotworów i nie tylko. Ogólnie chorób. Hipochondria się to chyba nazywa. No i taki problem. Straszna rzecz. Właśnie zauważyłem dwa zaczerwienienia na ręce, a dla mnie to już powód do niepokoju...
_________________ "For where thy treasure is, there is thy heart also" - The Gospel according to St Matthew
ja boję się słuchać muzyki zespołu Opeth. potrafią zdołowć... wprowadzić w mrok....
lol... Moja kapela nr 1.
Sobie słuchaj Damnation lub wybrane kawałki typu Face of Melinda lub Hours of Wealth to nie będziesz miał jak to nazywasz 'mroku'.
Ja żadnych fobii raczej nie mam, kiedyś pękła pode mną drewniana drabina i się mocno potłukłem, więc się na nie boję trochę wchodzić ale to nie jest jakaś paniczna fobia nie do przejścia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.