Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1191 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-11-29, 14:50
ForceRecon napisał/a:
Ja się boje pająków
zawsze je łapałam i rzucalam na odwaznych kolegow ktorzy wtedy pokazywali swoje ja ^^
1. szerszeni, pewnie na skutek tego ze za bycia kurduplem mnie uzarlo cholerstwo
2. ruszajacych sie krzakow gdy zapada zmrok, pewnie dlatego ze jakis pedal mnie gonil i krzyczal ty dziwko
3. gotującej się wody, pewnie dlatego ze mi na ryja kiedys sie wylało cholerstwo
4. duzych psów, pewnie dlatego ze na mnie jeden naskoczyl i rzucil sie jak na schab
5. szybko przejezdzajacych samochodow, pewnie dlatego ze mnie siostry przewiązywaly sznurkiem i wypuszczaly przed samochodami'
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
1. Załatwiania różnych spraw oficjalnych.
2. Mówienia.
Niestraszne mi żadne robale, pająki, mosty, ciemności, wody, ognie, windy, clowny, cisze, krwie, igły... Jestem zbyt racjonalny, żeby się takich śmiechów bać. ;]
eLkofobia - przez te cholerne pięć miesięcy jeżdżenia elką mam jej dość, czuję do niej wstręt, jak ją widzę na ulicy, kieruję wzrok w przeciwną stronę, jak mam iść na kolejne jazdy to mi się źle robi, zapominam wszystkie nazwy świateł i całej reszty, śnię po nocach moje egzaminy... Niech się skończy wreszcie ten koszmar!
maturofobia - mam dość słuchania o maturze, uczenia się. nie mam siły jej zdawać. nie mam siły o niej myślę, a kiedy myślę, źle mi się robi. bo chcę zdać, tak aby mieć własną satysfakcję, a nie mam siły. nie mam siły usiąść przy biurku i nauczyć się obliczać tej cholernej szerokości geograficznej, nie mam siły na nic. Nie mam siły i boję się tego głupiego maja. może to głupie, co piszę, ale kiedy widzę moich rówieśników w tym wyścigu szczurów, zaczynam się bać. naprawdę.
timefobia - lękam się czasu, który tak szybko przemija. nie chcę mieć już ostatniego roku nastolatka. w ogóle się nie czuję na tyle ile lat mam, a oni każą mi mieć coraz więcej lat. dlaczego nie można podawać wieku na ile człowiek się czuje? za szybko ten czas leci! za niedługo będę mieć męża, dzieci i dom i potem szybko starość. niech ktoś zatrzyma czas, ja wysiadam!
boje sie klatki schodowej kiedy nie ma zapalonego swiatla i jest ciemno...
Mój pies też. Żebym to raz spadła przez nią ze schodów?
Mówiłam że się boję pociągów? Codziennie jak wjeżdża na stację, to odsuwam się jak najdalej od ''białej linii", bo boję się, ze się poślizgnę i wpadnę na tory, ale sama się rzucę pod pociag
Wysłany: 2008-01-03, 15:41
Oprócz robaków to strasznie boję sie też szpitali :-| Nawet jak ktoś z rodziny leży, to bardzo rzadko sie zdarza żebym poszedł go odwiedzić.
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
ja sie nie boje robactwa czy pajakow a raczej czuje obrzydzenie
boje sie ludzi (czego konsekwencja jest ciemnosci poniewaz boje sie ze zaraz mnie ktos napadnie)
no i boje sie smierci troche nie samego aktu ale ze po prostu mnie nie bedzie, nie bede wiedziala kto jest na moim pogrzebie i tak po prostu znikne )
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
to ze sie boje nie znaczy ze strachu przezwyciezac nie moge
ale ogolem czuje sie bardzo niekomfortowo jak ktos idzie za mna dosc blisko albo jak mam wracac do domu sama gdy jest ciemno i pozno.
_________________ "Coco jumbo i do przodu – to moje hasło."
Wysłany: 2008-03-18, 09:36 MOŻE NIE FOBIE, ALE NA PEWNO LĘKI
Wiem, że to głupie, ale ja mogę wystraszyć sama siebie, jest np. 3 w nocy a ja z nudów siedze w łazience i czasem patrząc w lustro robie takie miny, które zaczynają sie robić psychodeliczne, oczywiście to sie nakręca, bo potem zza pralki wyłażą wielkie dłonie, nagle BOJE SIE PONOWNIE SPOJRZEć w LUSTRO, BO ZOBACZE KOGOś INNEGO, albo nie patrze na okna nocą, bo tez jakieś twarze z obejrzanych wcześniej horrorów widzę.. obłęd !
Ale idzie sie przyzwyczaić do własnych lęków, przynajmniej wiem, ze mam wyobraźnię
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.