Za bardzo nie wiedziałem, pod jaki dział podczepić ten topic, ale niech będzie tutaj.
No więc, istnieją jakieś dobre kremy lub inne preparaty które mogą zniwelować lub w jakimś stopniu ukryć cienie pod oczami? Po jednej nieprzespanej nocy mam cienie przez ponad tydzień
Gdybyście podawali nazwy jakiś preparatów to byłoby miło, gdybyście podali także przybliżoną cenę.
oczywiście ze są, w drogeriach, aptekach, hipermarketach. poczytaj ulotke albo zapytaj sprzedawczyni(-cy). Dobre są rozjaśniający krem pod oczy i na powieki z świetlika i herbaty firmy FLOS_LEK , krem z Ziaji (pietruszkowy i jogurtowy); najtaniej jednak robic sobie okłady ze świetlika ( robisz herbate z tytki i przykładasz tytke pod lub na oczy) albo babki lancetowatej, którą znajdziesz na każdej łące albo w aptece w formiegotowych preparatów. życze powodzenia
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Wysłany: 2006-09-16, 07:23
o jesuuuuuuuuuuuuuu nastepna, jakie qrde cienie i dolki? wmawiacie sobie cos, pewnie jakias tam smuzka ktora da sie prostym i delkiatnym makeupem zlikwidowac\
moja szwagierka to samo sobie wymysla, jakies cienie i dolki ktorych ja nie widze przyklada sobie zimne lyzki jajka cholera wie co, w tym rozpedzie ku histerii w moim wieku bedzie miala skore pod oczami jak czterdziestka
_________________ zaczynam się tam gdzie inni się kończą...
Zo3l [Usunięty]
Wysłany: 2006-09-16, 10:17
No ale niestety u mnie je bardzo widać, czasami koledzy mi mówią, że wyglądam jak zombiak
Trochę mnie już to irytuje, więc chciałbym pozbyć się problemu
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2006-09-18, 03:38
Zo3l napisał/a:
Po jednej nieprzespanej nocy mam cienie przez ponad tydzień
Po ilościach moich nieprzespanych to by Ci chyba oczy zniknęły
Zo3l napisał/a:
Gdybyście podawali nazwy jakiś preparatów to byłoby miło, gdybyście podali także przybliżoną cenę.
Cytat:
KREM ZEL ZE SWIETLIKA OKŁADY Z HERBATY CZARNEJ
Cytat:
najczęstszym problemem podpuchniętych oczu są schorzenia nerek-skonsultuj sie z lekarzem,dolegliwość tę mozesz zwalczyć pijąc herbatki z kopru włoskiego,rób także zimne okłady na oczy z czarnej herbaty czy też kopru włoskiego,potrzebujesz dużo świerzego powietrza i racjonalnej diety,czasem to schorzenie jest dziedziczne i nie masz na to wpływu...
Cytat:
polecam ZIAJA krem pod oczy z bławatkiem
Cytat:
Wypróbuj krem pod oczy i na powieki "eva natura" ZIOŁA POLSKIE z ekstraktem z ziela świetlika. Co prawda mi nie zlikwidował całkowicie cieni ale rozjaśnił je na tyle że jastem bardzo zadowolona, a poza tym świetnie nawilża i kosztuje tylko ok. 5 zł za 25 ml. Jeżeli go wypróbujesz to daj znać czy podziałał.
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.