Forum Dyskusyjne :: Dołki pod oczami

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Medycyna » Dołki pod oczami

Dołki pod oczami
Autor Wiadomość

Zo3l
[Usunięty]

Wysłany: 2006-09-14, 21:59   Dołki pod oczami

Za bardzo nie wiedziałem, pod jaki dział podczepić ten topic, ale niech będzie tutaj.

No więc, istnieją jakieś dobre kremy lub inne preparaty które mogą zniwelować lub w jakimś stopniu ukryć cienie pod oczami? Po jednej nieprzespanej nocy mam cienie przez ponad tydzień :looka:
Gdybyście podawali nazwy jakiś preparatów to byłoby miło, gdybyście podali także przybliżoną cenę.

Pozdrawiam.

koles

Wysłany: 2006-09-15, 13:05   

Najlepiej idz do sklepu z kosmetykami i zapytaj sprzedawczyni;) Wewntualnie do salonu piękności;)

OlCiA 

Wysłany: 2006-09-15, 13:20   

weź sobie zwykły puder o naturalnym odcieniu albo korektor w kremie i gotowe :)

flying cloud 
wędrowca do świtu

Wysłany: 2006-09-15, 13:58   

oczywiście ze są, w drogeriach, aptekach, hipermarketach. poczytaj ulotke albo zapytaj sprzedawczyni(-cy). Dobre są rozjaśniający krem pod oczy i na powieki z świetlika i herbaty firmy FLOS_LEK , krem z Ziaji (pietruszkowy i jogurtowy); najtaniej jednak robic sobie okłady ze świetlika ( robisz herbate z tytki i przykładasz tytke pod lub na oczy) albo babki lancetowatej, którą znajdziesz na każdej łące albo w aptece w formiegotowych preparatów. życze powodzenia :ok:
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .

#deela 

Wysłany: 2006-09-16, 07:23   

o jesuuuuuuuuuuuuuu nastepna, jakie qrde cienie i dolki? wmawiacie sobie cos, pewnie jakias tam smuzka ktora da sie prostym i delkiatnym makeupem zlikwidowac\
moja szwagierka to samo sobie wymysla, jakies cienie i dolki ktorych ja nie widze przyklada sobie zimne lyzki jajka cholera wie co, w tym rozpedzie ku histerii w moim wieku bedzie miala skore pod oczami jak czterdziestka :|

Zo3l
[Usunięty]

Wysłany: 2006-09-16, 10:17   

No ale niestety u mnie je bardzo widać, czasami koledzy mi mówią, że wyglądam jak zombiak :D
Trochę mnie już to irytuje, więc chciałbym pozbyć się problemu ;)

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2006-09-18, 03:38   

Zo3l napisał/a:
Po jednej nieprzespanej nocy mam cienie przez ponad tydzień

Po ilościach moich nieprzespanych to by Ci chyba oczy zniknęły :rotfl:
Zo3l napisał/a:
Gdybyście podawali nazwy jakiś preparatów to byłoby miło, gdybyście podali także przybliżoną cenę.

Cytat:
KREM ZEL ZE SWIETLIKA OKŁADY Z HERBATY CZARNEJ

Cytat:
najczęstszym problemem podpuchniętych oczu są schorzenia nerek-skonsultuj sie z lekarzem,dolegliwość tę mozesz zwalczyć pijąc herbatki z kopru włoskiego,rób także zimne okłady na oczy z czarnej herbaty czy też kopru włoskiego,potrzebujesz dużo świerzego powietrza i racjonalnej diety,czasem to schorzenie jest dziedziczne i nie masz na to wpływu...

Cytat:
polecam ZIAJA krem pod oczy z bławatkiem

Cytat:
Wypróbuj krem pod oczy i na powieki "eva natura" ZIOŁA POLSKIE z ekstraktem z ziela świetlika. Co prawda mi nie zlikwidował całkowicie cieni ale rozjaśnił je na tyle że jastem bardzo zadowolona, a poza tym świetnie nawilża i kosztuje tylko ok. 5 zł za 25 ml. Jeżeli go wypróbujesz to daj znać czy podziałał.

Odpowiedz do tematu