dipe zrezygnowałam z niej... to jest dieta nisko kaloryczna ok 600-700 kcal dziennie.
Poza tym osłabia organizm. Zrezygnowałam bo dzis prawie zemdlałam.
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 2452 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-02-03, 14:52
nici-she napisał/a:
zero słodyczy
o muy bosh, biedactwo >.<
nici-she napisał/a:
zero chleba
I pysznych bułeczek chrupiących też nie jadasz?
nici-she napisał/a:
jak jestem głodna to jakiś owoc.
Ja jak jestem głodna i zjem owoc to po 5 min znowu jestem głodna. Więc kiedy chce coś zjeść to niszcze wszystkie produkty spożywcze, które mi się na rękę nawiną
[ Dodano: 2007-02-03, 14:53 ]
Trochę nie na temat, musiałam.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
moja mama ją stosowała jakis czas temu. pierwsze 2-3 dni to katorga bo przykładowo na sniadanie mozesz wypic tylko kawe, na 2 sniadanie jajko na twardo,na obiad szpinak a na kolacje jabłko...kto by to wytrzymał???to bardzo trudne, lecz mimo to moja mama dała rade wiec chyba jednak mozna to przezyć.
_________________ ...End everytime I try to fly, I fall without my wings, guess I need you...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.