Wysłany: 2007-03-03, 17:20 czkawka :D
moze to glupi temat i troche tu nie pasuje, ale czy macie jakies sprawdzone sposoby na szybkie pozbycie sie czkawki? mnie to bardzo irytuje, jak np. mam czkawke i rozmawiam przez telefon
- jedz cukier (ulubiony sposób mojej siostry, tzn. ona twierdzi, ze pomaga xD)
- daj się komuś przestraszyć
- wstrzymaj oddech na... no, na dość długo (mi zawsze pomaga)
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
- weź szklanke wody usiądź na krześle pochyl się do przodu i napij sie z drugiej strony szklanki ( z przeciwnej niż byś to zrobiła normalnie)
- wstrzymuj oddech w momentach skurczu
- zjedz łyżkę cukru
- poczekaj aż samo przejdzie , nie myśl o tym skup na czymś swoją uwagę
- rozmasuj sobie przepone
kiedyś zadziałało na moją czkawkę jak stanęłam na rękach, druga osoba objęła mnie w pasie i tak jakby strzepnęła =)
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
- weź szklanke wody usiądź na krześle pochyl się do przodu i napij sie z drugiej strony szklanki ( z przeciwnej niż byś to zrobiła normalnie)
to naprawde pomaga... w wakacje na imprezce u kolegi zlapala mnie czkawka i mi kolega kazal sie napic wody z drugiej strony szklanki (myslalam ze sobie robi jaja ze mnie)... ale tylko to mi pomaga...
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.