Drogie panie powiedzicie mi tylko, jak dajecie sobie rade z agresja podczas okresu, ja mam ochote zabijac i ewentualnie pobic
Tego chyba nie da sie przezwyciezyc. Jestem wybuchowa jak dynamit. O byle gowno sie chce klocic, dochodzi do rekoczynow. Pozniej patrze na siebie jak na idiotke, z perspektywy czasu, i poprostu staram sie byc.. spokojniejsze
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
O byle gowno sie chce klocic, dochodzi do rekoczynow
buhahaha ja podobnie, w tym czasie wszyscy schodza mi z drogi. Dziwne, poniewaz PMS zazwyczaj maja kobiety tylko przed okresem , a nierowniez podczas jego trwania. A juz myslalam,ze dziwoloag jestem .
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie boj sie nie jestes moj chlopak jest cudowny, nigdy sie nie denerwuje tylko jakos to znosi. a jak sobie pomysle co mu ostatnio zrobilam... wstyd tak mi glupio ze nie wiem jak przepraszac. Niemalo juz ma "sladow" po mnie ;(
_________________ "- Moje serce obawia się cierpień - powiedział młodzieniec do Alchemika
pewnej nocy, gdy oglądali bezksiężycowe niebo. - Powiedz mu, że strach przed cierpieniem jest straszniejszy niż samo cierpienie. I że żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia [...] "
na mój ból to przydał by sie pożadny cios
Nie zawsze ale przed tym okresem czesto dosłownie łamie mnei w krzyzu Ból jest krutki ale ostry wiec jak mnei złapie to dosłownie mam głowe przy ziemi
łykać nic nie łykam bo sam mi przejdzie
Co do zmiany nastroju. Zawsze dzien przed nie moge usiedzieć na miejscu i prawde mowiac też bym komuś zeby powibijała
Ale ogolnie to znosze to dobrze
_________________ "Boze chroN mnie przed przyjacłómi bo z wrogami sobie poradze....."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.