Hmm, raczej nigdy z tego nie skorzystam, ale gdybym miał okazję to czemu nie? Igieł się przecież nie boję. :p Wydaje mi się, że to mogłoby być dobre na rozładowanie stresu.
A ja przeciwnie do Prymasa boje sie igieł i pewnie bym to za bardzo przezywała. Mogłoby się skończyc moja ucieczką ze stołu, więc po co w ogóle zaczynać?
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Ja sie tego piekielnie boje,a zafundowalam sobie wizyte na za 2 tyg... nie wiem czy sie odwaze isc...
Daj spokój, przecież delikatnie wbita igła w ogóle nie boli. Ja nigdy nie rozumiałem tego strachu. Jak byłem mały to umierałem ze śmiechu na zastrzykach.
Nie korzystałem i w najbliższej przyszłości nie planuje takiego zabiegu ,ale mój ojciec rzucił palenie po 25 latach, właśnie po akupunkturze. Próbował wczesniej kilku innych terapii ,ale ta okazała się akurat skuteczna ,więc coś w tym może być. : )
_________________ "Nie ważne co czytasz: Koran, Torę, Biblię bądź dobrym człowiekiem a zło samo zniknie."
Nie korzystałem i w najbliższej przyszłości nie planuje takiego zabiegu ,ale mój ojciec rzucił palenie po 25 latach, właśnie po akupunkturze. Próbował wczesniej kilku innych terapii ,ale ta okazała się akurat skuteczna ,więc coś w tym może być. : )
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.