Templar
Wysłany: 2007-11-14, 10:19 Wyjazd w góry - problem
Witam!
Chciałbym zabrać w te Święta swoją dziewczynę w góry i zastanawiam się nad różnymi możliwościami. Chciałbym jej zrobić niespodziankę, a jednocześnie nie zepsuć tego wyjazdu nierozsądną decyzją. Znalazłem taki domek:
http://www.superurlop.inf...282.html#oferta
Ładnie wygląda na zdjęciach, zachęcający opis. Byliście kiedyś w takim domku, czy taki wyjazd to dobra decyzja? Jakie miejsca polecacie w górach, które na pewno nie zawiodą?
Pomysł bardzo dobry. Dziewczyna będzie zachwycona
Jesli chodzi o domki, ja w poprzednie w wakacje byłam w Stachowniówce, u Pani Stachoniowej http://www.stachoniowka.pl/ tu szczegóły.
bardzo sympatycznie, miła obsługa, smaczne posiłki.
Stachoń&synowie też niczego sobie... xD
P.S. Nie obawiaj się, że coś nie wypali. Domki zawsze na zdjęciach wyglądają lepiej niż w rzeczywistości, ale nie to jest najważniejsze. Jesli tworzycie zgraną parę to na prawde cała otoczka zejdzie na drugi plan. Wszakże w góry jedzie się dla gór.
No, i dzikiego seksu na skorze z niedźwiedzia, przy kominku ;p
Powodzenia
_________________ Możesz poprowadzic moje auto
Tak, zamierzam zostać gwiazdą
Możesz prowadzic moje auto
A ja cie kocham
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1215 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-11-15, 12:45
miss irony napisał/a:
a wiesz jak się Stachoniowa przedstawia?
w górach każdy tak się przedstawia ;]
jeszcze dodam, że warto odwiedzić czarny dunajec, bo blisko do zakopanego, blisko do nowego targu, pare sklepów i nawet takie minisupermarkety, ciekawe tereny, nawet piekarnie własną mają czyli pieczywo wypas ;P
_________________ Moje marzenie pozostanie czyste, nawet wtedy, gdy inni wdepczą mi je w błoto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.