najbardziej chcialabym odwiedzic Paryż i pojechać na Kubę...
Apple
Wysłany: 2007-02-21, 12:06
*Wielki kanion Kolorado i Góry Skaliste
*Wodospad Niagara
*Mur Chiński
*Jezioro Titicaca
[ Dodano: 2007-02-21, 12:06 ]
Acha, no i ten Stonehange !
*faris
Wysłany: 2007-02-21, 12:17
- Petersburg ;]
- Kuba
- Serbia i Czarnogóra
- Mur Chiński
- Sri Lanka
- Indie
- Wodospad Niagara
- Wielki Kanion
- Australia
- Filipiny
- Rzym
- Irlandia
- Szkocja
- kraje skandynawskie...
ciekawe gdzie uda mi się pojechać
Mój plan następujący:
-Podkamienna Tungusa (to tam miał miejsce wybuch 30 czerwca 1908 roku)
-Tybet (mnisi, wyższy stan duchowy, medytacje)
-Roswell (chyba nie muszę uzasadniać)
-w podróż chciałbym wyruszyć z zapasem piwa, jeśli nie ma piwa to z moją paczką (kolegami)
a jak nie z kolegami to z jakąś fajną dziewczyną
-Za żadne skarby bym nie jechał polskimi pociągami....
- Do Nowej Zelandii bym się przejechał.
No i może do Holandii (małe zakupy) a potem gdzieś do Ameryki Południowej (mała plantacja)
_________________ Wy macie tylko ten wasz wszechświat! Ja mam całą resztę!!!!
Wysłany: 2007-02-21, 17:54
faris napisał/a:
Serbia i Czarnogóra
Zdobyłaś u mnie uznanie ^^
faris napisał/a:
ciekawe gdzie uda mi się pojechać
Jako ze planuję w przyszłości spędzać w Serbii wszystkie niedziele, święta i dni powszednie to mogę Cię wziąśc ze sobą xD
a tak btw to poiwnnaś napisać:
-Serbia
-Czarnogóra ;]
Juz nie ma SiC ;-)
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
*faris
Wysłany: 2007-02-21, 18:11
Cudak napisał/a:
a tak btw to poiwnnaś napisać:
-Serbia
-Czarnogóra ;]
Juz nie ma SiC ;-)
Wiem, ale z dawien dawna jak byłam mała i głupia czytałam romanse, gdzie akcja działa się właśnie w Serbii i Czarnogórze ;-]
jakiś smaczek mi pozostał do tych 2 państw ;] no i język serbski jest bardzo ciekawy ;-]
Cudak napisał/a:
Jako ze planuję w przyszłości spędzać w Serbii wszystkie niedziele, święta i dni powszednie to mogę Cię wziąśc ze sobą xD
Wysłany: 2007-02-21, 18:17
faris napisał/a:
no i język serbski jest bardzo ciekawy ;-]
Zgadzam się z tym. Jest ciekawy do tego stopnia że na studia wybieram się na FS profil Serbski :p
Cytat:
chętnie skorzystam z zaproszenia xD
Jak bede jechał to dam cynk xD
- Korea Północna z ciekawości jak tam w ogóle jest?
- Wyspy Owcze
_________________ MĄDREMU WYSTARCZY JEDNO SŁOWO - GŁUPIEMU NAWET REFERATU MAŁO Koreańczyków jest dwóchale nie są braćmimimo że obaj jedzą gruszki Nie zawsze trzeba wsłuchiwać się w głos europejskich stolic, tańczyć pod muzykę z Berlina - Vytautas Landsbergis
[Sähköinen sensuuri 19-06-2008]
Ostatnio zmieniony przez Códak 2007-02-21, 18:18, w całości zmieniany 1 raz
Zgadzam się z tym. Jest ciekawy do tego stopnia że na studia wybieram się na FS profil Serbski :p
Moja mama skończyła te studia ;-)
Ale szczerze mówiąc wolałbym od Serbii Bośnię.
Moi rodzice mają paru znajomych w tym kraju. Jednak jeszcze nie byliśmy tam, bo są kłopoty z wizą. Mojej mamy i moim marzeniem jest poczuć klimat Sarajeva. Miasta gdzie żyją muzułmanie, katolicy i prawosławni razem (ostatnio) w zgodzie.
Miałem okazję niedawno grać z młodymi Bośniakami w piłkę nożną - wiadomo najlepszy sposób na poznanie człowieka ;-) Ciekawie się gra gdy w tej samej drużynie zawodnicy modlą się i do Allacha i do Boga i nie ma w tym nic dziwnego
_________________ Visca el Barça y Visca el Catalonya
Jeszczę chcę dodac jedno miejsce, które moze nie jest wymarzone, ale warte odwiedzenia (jade tam we wrześniu) - miasto widmo Prypeć w Czarnobylu. Chciałbym poczuć tą oniryczna atmosferę opuszczonego i nietkniętego od 20 lat skansenu. Będzie to raczej metafizyczna a nie krajoznawcza wycieczka, choć nieomieszkam zabrać aparatu.
realne miejsca które niedługo odwiedzę:
rosja, norwegia, finlandia, portugalia
mniej realne, które odwiedzę kiedyś, ale odwiedzę:
JAPONIA
indie
włochy na stałe(wycieczkowo juz byłam)
nowy jork
kilka innych stanow usa.
_________________ powietrze pachnie jak malinowa mamba
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.