Heheh wiecie co ja zrobiłem w tamtym roku. Wszedłem na jakiś portal, gdzie można zamówić tanie bilety lotnicze (jak sie ie mylę była to ta strona i poleciałem najpierw na tydzień do Irlandii na wakacje potem stamtąd do Anglii a wracając zahaczyłem o Holandię. Mówię wam takich wakacji nigdy w życiu nie przeżyłem:) W tym roku myślę żeby to powtórzyć. Juz przeglądam stronkę w poszukiwaniu ciekawych ofert:)
Wysłany: 2009-01-25, 23:15
Największe miasta świata a dokładniej
Nowy Jork
Chicago
Tokio
Los Angeles
no i dorzućmy jeszcze Karaiby oraz Hawaje
_________________ Spójrz, gdybyś miał jedna jednyna szanse
By ziścić wszystko o czym kiedykolwiek marzyłeś Jeden moment
Złapał byś go czy po prostu pozwolił mu się wyślizgnąć...???
Grecja... ten cel osiągnę już w tegoroczne wakacje Jeżeli wszystko pójdzie zgodnie z planem, odwiedzę Kretę:)
Nowa Zelandia, Szkocja, Walia, Irlandia... To kolejne obiejety marzeń:) Pierwszy raczej nim pozostanie z uwagi na koszty, ale w pozostałe kraje może uda się pojechać:)
A ja chciałbym pojechać do doliny krzemowej w USA;]
_________________ Rozmawia dwóch adminów:
- Wiesz, wczoraj mój kumpel uszkodził w ciągu 5 minut serwer.
- Co ty powiesz?!! Jest hackerem???
- Nie, debilem!!!
Indie i Tajlandia;D W podróż poślubną tam pojadę z mym lubym,a co!;D Póki co,najbardziej realistycznym wakacyjnym wyjazdem jest obóz w Chorwacji z Ok-tours;) Mam nadzieję,że będzie tak fajnie,jak ostatnio, no i oczywiście równie komfortowo;D
Beatka28
Wysłany: 2009-07-30, 14:27
bangbang napisał/a:
Indie
kiedy ta podróż? bo właśnie wyczytałam, że Goa jest dosyć fajnym stanem w Indiach! I z tego co mi wiadomo to Itaka ma właśnie w swojej ofercie ten najsłynniejszy region Indii, tak patrzę że cena nie jest mała ale z zimowego katalogu można liczyć na spore zniżki więc pewnie i tak będzie warto
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.