ja to kocham plaże, słońce, błękitną wode itp. także
Malediwy
Tajlandia (np. wyspa Phi Phi )
Jamajka (Negril )
Barbados
Bora Bora lub inna wyspa Polinezji Francuskiej - tutaj macie filmiki http://www.klikplej.pl/wyspy,Polinezja_Francuska
Meksyk, Półwysep Jukatan (Playa Maroma lub Playa Del Carmen )
Seszele (Anse Source D'Argent )
Bahama, Pink Sands Beach (Plaża różowych piasków na Harbour Island )
Kapsztad (Clifton Beach )
Wysłany: 2007-07-01, 11:37
oczywiscie moim celem jets tak:
- Prowansja
- francuska i hiszpańska Katalonia- Perpignan, Collioure, Banyuls, hiszpańska Barcelona
- Costa Brava
- Grecja kontynentalna- Saloniki, Ateny itd.
- wyspy greckie zwłaszcza- Zakinthos, Santorini, Patmos, Chios, Korfu, Kos, Kreta( Wąwoz Samaria), Rodos, Amorgos, Naksos
- Sycylia
- sycylijskie wyspy- np. Stromboli, Lipari,
_________________ "Człowiek na starość przypomina emerytowanego aktora, który siedzi na widowni i smętnie spogląda jak jego ulubione role gra kto inny."
Meksyk
i podróż po całej Europie- cel tam, gdzie akurat zachce mi się wysiąść z pociągu
_________________ "Kiedy jest Ci tak źle, że już gorzej być nie może, zacznij się walić kijem po nodze. Kiedy przestaniesz, od razu poczujesz się lepiej."
(Forrest Gump)
Ponownie Niechorze, w przyszłości Kenia i Kanada. O i ponownie Irlandia! Piękny kraj. Wiecznie zielony i kojarzy mi się z wolnością, sama nie wiem czemu. Naprawdę bardzo chciałabym tam powrócić, te domy, zamki, cała ich architektura, legendy, porośnięte wrzosami klify i to, że jest tam wiecznie zielono mimo tej ponurej pogody. Mmmm kocham ten kraj, moja druga ojczyzna.
Ooo i Bieszczady. Uwielbiam w nich tą dzikość i naturalność oraz ich tajemniczość...
_________________ "Choć papierków po cukierkach
Tu i ówdzie ślad
Marzy ci się bombonierka
Taka jak ja
Niby nic, a jednak zerkasz
Jak się dostać do pudełka
Odkryć tajemnicę słodką
Delikatnie zdjąć złotko "
Trudno wybrać jedno miejsce, od dluzszego juz czasu moim najwiekszym marzeniem jest Machu Picchu, prócz tego Tajlandia, Chiny, i z racji mojego zamiłowania do Chelsea- Londyn.
mordial
Wysłany: 2007-12-05, 00:57
Miasto Piramid ;>
23 pozdr
jamamoto
Wysłany: 2007-12-12, 21:31
Jakby było coś taniego (przelot) to rzecz jasna: Finlandia, Francja:-) ew. Maroko~ w nast. roku na pewno pierzysz przelot (praca) do IRL.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.