Wysłany: 2006-08-04, 22:42 Wakacje. gdzie je spedzacie?
Witam, gdzie najczęściej spędzacie wakacje? Ja myśle ze najlepsze wakacje muszą trochę kosztować, ale naprawdę warto. Kiedyś byłem z rodziną na takich wakacjach w hotelu 3 gwiazdkowym. Było super. Można powiedzieć, że wszystko co się chciało to się miało. Jakie jest wasze zdanie?
hmmmm...fakt te wakacje nie były w moim przypadku najgorsze(Bułgaria). Ale całe życie wakacje spędzałam u mnie na wsi...mam tam domek, lasy, rzeke, stawy. Zdażały sie jakieś wyjazdy w góry czy gdzieś ale najważniejsi w czasie wakacji są ludzie. Bo poprzednie wakacje spędziałam w domu (kilka dni na wsi i weekend we wrzesniu nad morzem) jednak dzięki moim zanjomym wszystko było super. Ogniska, grille, dyskoteki i takie tam. nie ma recepty na super wakacje...
_________________ All good things come to an end...
;]
Anka
Wysłany: 2006-08-17, 13:06
Wakacje przeważnie ( wtym roku ostatni raz) spędzam z rodziną na jakichs wyjazdach.
Przeważnie nad jeziora, bo tata lubi łowic rybki:)
W tym roku byliśmy w Sławie <woj. lubuskie> no i ja sama w Warszawie pociagiem u koleżanki z internetu! Było extar :D:D
Cześć wszystkim ja wakacje zazwyczaj to spędzam w okolicy tam gdzie mieszkam i musze powiedzieć że nigdy nie jest tak żle da się wytrzymać Pozdrawiam!!!
Cześć wszystkim ja wakacje zazwyczaj to spędzam w okolicy tam gdzie mieszkam i musze powiedzieć że nigdy nie jest tak żle da się wytrzymać Pozdrawiam!!!
czy tylko mnie zdetonowal ten post?
Moje najlepsze wakacje? dwa miesiace tyry w zakopcu.Przez dwa tyg jadlam wylacznie chleb. Pozniej zlapalam dwie posadki i bylo juz lepiej, choc kasa i tak szla na %, a ja padalam na twarz ze zmeczenia. Z stad wniosek,ze nie potrzeba wiele kasy by spedzic najcudownieksze wakacje swojego zycia, wystarczy troche wyobrazni i inwencji tworczej.
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-01-16, 15:31, w całości zmieniany 1 raz
ostatnie wakacje spedzilem w pracy, przy ocynku stalowych ram okiennych. zarobilem sobie na rozpieszczanie dziewczyny, mp4, ksiazki i prawo jazdy, z dodatkowo zarobionych rzeczy mam blizne w ksztalcie litery "T" na ramieniu od poparzenia spawem, ale takie sa uroki pracy na czarno.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 23 Dołączyła: 15 Sie 2006 Posty: 2265 Skąd: Kraków!
Wysłany: 2007-01-16, 17:38
a moje najlepsze wakacje to zeszłoroczny mini trip po europie:-) wyruszylismy 6 osobową ekipą i byliśmy w bułgarii, czechach i na węgrzech:-) cudowna zabawa, świetna atmosfera i mnóstwo wspomnień:-) wróciliśmy opaleni, wymeczeni i nakręceni po przeszło 2 tygodniach
Wysłany: 2007-01-18, 11:27
Zazwyczaj objazdu międzynarodowe (namiocik i te sprawy) Głownie narazie rejony Albabia/ Czarnogóra/ Grecja ale planuje sie na 2008 wielka wyprawa do Novosybirska z innymi ludźmi od terenowców Zaćmienie słońca w stacji pojazdów kosmicznych
_________________ "ODDECH NA SZKLE, SERCE NA POŻEGNANIE SMUTKIEM MALOWANE, KILKA SŁÓW WYCZYTANYCH Z ZAMKNIĘTYCH UST KOCHAM CIĘ I POCZEKAM TU"
Ja głównie wakacje spędzałam z rodzicami i rodzeństwem oraz znajomymi.
Teraz nadchodzi czas aby dać sobie samemu radę i poszaleć! Zasmakować wolności...:D
Całkowicie różnie. Na wakacjach 2 lata temu byłam w Afryce, nad polskim morzem i w polskich górach. To były najlepsze wakacje. Na wakacjach 2006 byłam nad morzem (Międzyzdroje) i nad jeziorami (j. Serwy)
*faris
Wysłany: 2007-02-19, 13:21
Najczęściej w domu.
Dwa lata temu byłam na 1 dzień w Krakowie. Rok temu na 4 dni na Węgrzech (pierwszy raz dłuższy wyjazd za granicą). A w tym roku idę do pracy. Pewnie do TESCO wykładać towary
_________________ Muminki Cię śledzą...
zabiją...
i zjedzą!
Mumiiiiinki!
tam gdzie zawieje wiatr. raczej nie spokojna dusza, więc lubię jeździć po Polsce w wakacje. na zagraniczne nie stać mnie chilowo, ale Polska też ładna jest
w tym roku chorzów i bieszczady [na pewno] co więcej nie wiem
_________________ podtrzymywałeś moją głowę
nie roztrzaskałam skroni
o podłogę - póki co
polecam Rumunię. tanio, bardzo mili ludzie, piekne dzikie góry - gdzie nie przewalają się tłumy turystów, fajne morze, ładne plaże, sporo ciekawych miast, no i wciąz posmak egzotyki....
od kilku lat new york dzie organizuje czasem male wypady na lono natury w sasiednich stanach (connecticut, pensylvania, new jersey) w tym roku mam zaproszenie do znajomych do texasu no i od kilku lat z pewnych powodow niezrealizowane zaprosznie do lafayette.. (pardue university)
ja wakacje spedzam co roku na wsi!!!!! w Mierzwicach!! nie wyobrazam sobie zebym mogla spedzac je gdzie indziej... to taka "turystyczna wies"... od dzialki 200 metrow mam rzeke Bug... to sie chodzi na rybki to ognisko grill, albo dyskoteki... ludzi zawsze jest pelno... i to naprawde super ludzi...
na kilka dni poza tym wyjezdzam nad jezioro Białe do Okuninki albo nad morze - Jarosławiec albo Sopot...
za granice czasem tez jezdze ale raczej na ferie zimowe na narty w wakacje rzadko... najwyzej na tydzien albo na Krete albo majorke
_________________ ... ŻYJ SZYBKO ...
... KOCHAJ MOCNO ...
... UMIERAJ MŁODO ...
mało orginalnie, tylko w Polsce...
Układ Bałtyk z przyjaciółmi i górt z rodziną....
tak się utarło i tak jest od kilku już ładnych lat...
w tym roku będzie już inaczej....
Bałtyk zapewne zalicze, ale góry chyba odpadną na rzecz skłądnia podań
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Wiek: 20 Dołączyła: 01 Mar 2006 Posty: 1191 Skąd: Biedronka
Wysłany: 2007-03-22, 17:26
wakacje za miesiąc
Najpierw pojadę nieturystycznie w stronę Słowacji :p
Potem w planach jest wyjazd za granicę, ale to się jeszcze nie dotarło ;]
No i oczywiście w mojej metropolii troszeczkę, czyli zamiar leniuchowania przeplatanego pracą ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.