Forum Dyskusyjne :: Wakacje. gdzie je spedzacie?
Najlepsze forum młodzieżowe w Sieci!

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Turystyka » Wakacje. gdzie je spedzacie?

Wakacje. gdzie je spedzacie?
Autor Wiadomość

koles

Wysłany: 2006-08-04, 22:42   Wakacje. gdzie je spedzacie?

Witam, gdzie najczęściej spędzacie wakacje? Ja myśle ze najlepsze wakacje muszą trochę kosztować, ale naprawdę warto. Kiedyś byłem z rodziną na takich wakacjach w hotelu 3 gwiazdkowym. Było super. Można powiedzieć, że wszystko co się chciało to się miało. Jakie jest wasze zdanie?

drobiczek 
eeLOoo

Wysłany: 2006-08-04, 23:19   

hmmmm...fakt te wakacje nie były w moim przypadku najgorsze(Bułgaria). Ale całe życie wakacje spędzałam u mnie na wsi...mam tam domek, lasy, rzeke, stawy. Zdażały sie jakieś wyjazdy w góry czy gdzieś ale najważniejsi w czasie wakacji są ludzie. Bo poprzednie wakacje spędziałam w domu (kilka dni na wsi i weekend we wrzesniu nad morzem) jednak dzięki moim zanjomym wszystko było super. Ogniska, grille, dyskoteki i takie tam. nie ma recepty na super wakacje...

Anka 

Wysłany: 2006-08-17, 13:06   

Wakacje przeważnie ( wtym roku ostatni raz) spędzam z rodziną na jakichs wyjazdach.
Przeważnie nad jeziora, bo tata lubi łowic rybki:)
W tym roku byliśmy w Sławie <woj. lubuskie> no i ja sama w Warszawie pociagiem u koleżanki z internetu! :D Było extar :D :D:D

Ruget 
:*

Wysłany: 2006-08-17, 16:01   

zalezy od stany portwela ale zwykle albo na jachcie na mazurach albo na wyjazdach za granice :)

Witam Cie Gość, po ciemnej stronie mocy :P

Limak_x

Wysłany: 2007-01-16, 13:26   

Cześć wszystkim ja wakacje zazwyczaj to spędzam w okolicy tam gdzie mieszkam i musze powiedzieć że nigdy nie jest tak żle da się wytrzymać Pozdrawiam!!!

Świeta 
obrazki są

Wysłany: 2007-01-16, 15:30   

Limak_x napisał/a:
Cześć wszystkim ja wakacje zazwyczaj to spędzam w okolicy tam gdzie mieszkam i musze powiedzieć że nigdy nie jest tak żle da się wytrzymać Pozdrawiam!!!
czy tylko mnie zdetonowal ten post?
Moje najlepsze wakacje? dwa miesiace tyry w zakopcu.Przez dwa tyg jadlam wylacznie chleb. Pozniej zlapalam dwie posadki i bylo juz lepiej, choc kasa i tak szla na %, a ja padalam na twarz ze zmeczenia. Z stad wniosek,ze nie potrzeba wiele kasy by spedzic najcudownieksze wakacje swojego zycia, wystarczy troche wyobrazni i inwencji tworczej.
Who's playing tricks on me?"
Ostatnio zmieniony przez Świeta 2007-01-16, 15:31, w całości zmieniany 1 raz  

#Mordred 
logiczny diabeł

Wysłany: 2007-01-16, 17:31   

ostatnie wakacje spedzilem w pracy, przy ocynku stalowych ram okiennych. zarobilem sobie na rozpieszczanie dziewczyny, mp4, ksiazki i prawo jazdy, z dodatkowo zarobionych rzeczy mam blizne w ksztalcie litery "T" na ramieniu od poparzenia spawem, ale takie sa uroki pracy na czarno.

#Magda 
z przymrużeniem oka

Wysłany: 2007-01-16, 17:38   

a moje najlepsze wakacje to zeszłoroczny mini trip po europie:-) wyruszylismy 6 osobową ekipą i byliśmy w bułgarii, czechach i na węgrzech:-) cudowna zabawa, świetna atmosfera i mnóstwo wspomnień:-) wróciliśmy opaleni, wymeczeni i nakręceni po przeszło 2 tygodniach :D

skeyd 

Wysłany: 2007-01-18, 11:27   

Zazwyczaj objazdu międzynarodowe (namiocik i te sprawy) :hurra: Głownie narazie rejony Albabia/ Czarnogóra/ Grecja ale planuje sie na 2008 wielka wyprawa do Novosybirska z innymi ludźmi od terenowców :D Zaćmienie słońca w stacji pojazdów kosmicznych :super:

*Apple 

Wysłany: 2007-01-19, 13:46   

Ja głównie wakacje spędzałam z rodzicami i rodzeństwem oraz znajomymi.
Teraz nadchodzi czas aby dać sobie samemu radę i poszaleć! Zasmakować wolności...:D

Alicja_13 

Wysłany: 2007-02-12, 18:10   

JA byłam z rodzicami w górach z 3 razy i jeden raz nad morzem ale bardzie wole góry :)

Nisia 

Wysłany: 2007-02-19, 13:16   

Całkowicie różnie. Na wakacjach 2 lata temu byłam w Afryce, nad polskim morzem i w polskich górach. To były najlepsze wakacje. Na wakacjach 2006 byłam nad morzem (Międzyzdroje) i nad jeziorami (j. Serwy)

*faris 

Wysłany: 2007-02-19, 13:21   

Najczęściej w domu.
Dwa lata temu byłam na 1 dzień w Krakowie. Rok temu na 4 dni na Węgrzech (pierwszy raz dłuższy wyjazd za granicą). A w tym roku idę do pracy. Pewnie do TESCO wykładać towary :rotfl:
Mumiiiiinki!

Alicja_13 

Wysłany: 2007-02-19, 15:23   

łał ale fajnie miałeś być w Afryce to ja tylko na obrazku :)

goszka 
*oczy wariata*

Wysłany: 2007-02-19, 15:54   

tam gdzie zawieje wiatr. raczej nie spokojna dusza, więc lubię jeździć po Polsce w wakacje. na zagraniczne nie stać mnie chilowo, ale Polska też ładna jest :D
w tym roku chorzów i bieszczady [na pewno] co więcej nie wiem

fiu

Wysłany: 2007-03-19, 10:24   

polecam Rumunię. tanio, bardzo mili ludzie, piekne dzikie góry - gdzie nie przewalają się tłumy turystów, fajne morze, ładne plaże, sporo ciekawych miast, no i wciąz posmak egzotyki....

*Tofman 
absztyfikant!

Wysłany: 2007-03-19, 11:36   

od kilku lat new york dzie organizuje czasem male wypady na lono natury w sasiednich stanach (connecticut, pensylvania, new jersey) w tym roku mam zaproszenie do znajomych do texasu no i od kilku lat z pewnych powodow niezrealizowane zaprosznie do lafayette.. (pardue university)

*Lenka 
yeah

Wysłany: 2007-03-19, 18:35   

ja wakacje spedzam co roku na wsi!!!!! w Mierzwicach!! nie wyobrazam sobie zebym mogla spedzac je gdzie indziej... to taka "turystyczna wies"... od dzialki 200 metrow mam rzeke Bug... to sie chodzi na rybki to ognisko grill, albo dyskoteki... ludzi zawsze jest pelno... i to naprawde super ludzi...

na kilka dni poza tym wyjezdzam nad jezioro Białe do Okuninki albo nad morze - Jarosławiec albo Sopot...

za granice czasem tez jezdze ale raczej na ferie zimowe na narty w wakacje rzadko... najwyzej na tydzien albo na Krete albo majorke

#luba 
I need a hero

Wysłany: 2007-03-22, 16:17   

mało orginalnie, tylko w Polsce...
Układ Bałtyk z przyjaciółmi i górt z rodziną....
tak się utarło i tak jest od kilku już ładnych lat...
w tym roku będzie już inaczej....
Bałtyk zapewne zalicze, ale góry chyba odpadną na rzecz skłądnia podań :/

*simarik 
tyttö

Wysłany: 2007-03-22, 17:26   

wakacje za miesiąc :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Najpierw pojadę nieturystycznie w stronę Słowacji :p
Potem w planach jest wyjazd za granicę, ale to się jeszcze nie dotarło ;]
No i oczywiście w mojej metropolii troszeczkę, czyli zamiar leniuchowania przeplatanego pracą ;>

Odpowiedz do tematu