Mielno, małe miasteczko nad morzem, ale warto. Jade tam już drugi raz.
Dziwi mnie tylko fakt, że nie jetem w stanie się tam opalić
Miałem jechać sam, ale kumple....
_________________ Diabeł nie śpi .................................. z byle kim
rok w rok jestem u rodziny nad morzem i na mazurach (tam gdzie kiedyś mieszkałam), ale w tym roku raczej sobie znajdę part-job na wakacyje i wyjazdy ograniczę do jednotygodniowego wyskoku z paczką na Jurę.
Kazik1010
Wysłany: 2008-05-21, 16:43
Mieszkam w górach, no to morze.
Lubie dużo wodyyy pływać kompać się, bawić w piasku itd hehe
Z resztą zazwyczaj to działa tak, że albo góy albo morze, a jak za granice to jakieś cieplejsze kraje
Gdzieś do Bielawy, pracować jako tania siła robocza na kuchni. Pasuję trochę zarobić, a tym wieku to potrzebne a nawet konieczne, no chyba że na się nadzianych rodziców wtedy luzik
_________________ Milczeć? ale wtedy
tak jakby między nami już tylko nic —ciągniemy za dwa końce to nasze trudne milczenie —Po tylu latach o czym myślisz — nie wiem
lipiec i sierpien w poznaniu, ewentualnie wypady gdzies na weekend - mam obrone pracy lic i wstepne egzaminy na uzupelniajace. wyzyje sie natomiast we wrzesniu - planujemy ze znajomymi 2 tyg jedzic po grecji - jako ,ze mam sentyment do tego kraju, ciesze sie wiec niezmiernie
_________________ "I always feel like somebody's watching me
And I have no privacy
I always feel like somebody's watching me
Who's playing tricks on me?"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.