W jakieś przytulne miejsce, gdzie panuje dobrobyt i atmosfera pozwalająca chociaż na chwilę oderwać się od pustelniczego życia.
ze mną na obóz... wcisne Cie na 15 osobową dezię i zapomnij o pustelinctwie... a jak Ci się życie w grupie znudz, 2 h nocnej warty przywoła Cię do natury
_________________ "Koszykówka jest jak religia-wiele osób ją praktykuje, ale nikt do końca jej nie rozumie"
ja jeżdżę ostatnimi czasy do Mrzeżyna { koło Kołobrzegu dla osób, które nie wiedzą ; o }
kocham tę miejscowość. czuję się tam wspaniale ;D
_________________ I-I-I-I-I-I
I be buggin'
Cuz all these fake thugs is tryna press up
I need a boss like (hey!)
Who's flossing like (hey!)
Tossin' dough like (hey!)
That drives me crazy!
ja co roku planuje wakacje duzo wczesniej...jedni korzystają z last minute a ja wole first minute byłam w Egipcie, Turcji i Tunezji. Co roku zamawiam u tego samego agenta, bo jeszcze mnie nigdy nie zawiedli. miło sie z nimi gada przez telefon. Wielkie pozdro dla pani Gosi z blizejslona.pl za niezbędną pomoc w pakowaniu
jamamoto
Wysłany: 2008-01-02, 20:23
Hmm a gdzie w ubiegłym roku byłaś- tzn chodzi mi oto, czy na Sylwestra także poza Polską z tym biurem pośredniczącym??
Wysłany: 2008-01-04, 16:34
Każdego roku w wakacje jeżdżę nad morze, do Kołobrzegu.
I do koleżanki listownej, do Gdańska. Jedynie przejechać Polskę południa na północ i już się jest xD
_________________ Obłęd spędzonych dni.
Schowana w kącie twojej szafy, czekam na cud.
Witam. w tym roku mam zamiar wyjechc na wakacje do Ostrowa. Moglibyscie mi cos napisac o tej miejscowosci, moze ktos juz tam spedzal wakacje i moglby mi doradzic jakas tanią i fajną kwatere... Pozdrawiam
ja w kwietniu na weekend do barcelony lecę z moim Wstręciuchem
Potem majówka gdzieś razem i pewnie prawdziwy urlop we wrześniu, jakieś Mazury na tydzień... Nie mogę się doczekać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.