Wysłany: 2007-03-22, 21:34
Co roku z rodzicami gdzies w gory ale w tym roku juz gdzie indziej ^^
co roku odwiedzam ulubiona kuzynke a potem ulubionego kuzyna ;D
ze znajomymi gdzies
a reszte czaasu spedzam tuuuu ... mmmm przewaznie ;P
w pracy, mozliwe, ze w GB, aczkolwiek niekoniecznie. w kazdym razie bede zarabiał na studia. no i w miedzyczasie, o ile bede w Polsce, zamierzam zaciesniac więzy międzyludzkie. hm, sie zobaczy.
_________________ "tu gdzie mnie nie ma świat umiera
i o litość blaga każde drzewo kamień książka rym"
Wiek: 18 Dołączyła: 08 Sie 2006 Posty: 1492 Skąd: Psycholandia
Wysłany: 2007-03-22, 22:38
Hmm hmm, w tym roku planuje z koleżankami załapać się na miesiąc do Warszawy do pracy. W lipcu. I chyba to będzie wszystko tym razem, bo wyjazd na Węgry nam odpadł ;<
A ostatnimi laty do lasu jeździłam też z rodzicami. Yea, 2 tyg nudy >,< i komarów i much końskich.
_________________ Nikt nie będzie wiedział, kim jestem,
tylko suknia mnie zdradzi szelestem,
więc założę na szyję kapelusz,
po nim poznasz mnie dziś, przyjacielu.
Mazury, potem w CHorwacji. Lubie jeżdzic do miejsc gdzie nie na za wiele ludzi i nie zbyt zaawansowana cywilizacja , mam dośc jej w domu
_________________ . . .
musicie byc jak szalona rzeka
jak tajfun który obala mur
a jednocześnie tak tajemniczy
jak księzyc co wygląda tu zza chmur
. . .
Ja tam nie musze nigdzie wyjedżać bo tu mam wszystko, tylko w sezonie więcej jest turystów niż mieszkańców (chyba ;p). Jak coś to nad morze zawsze jeździłem. Teraz może Kraków zaatakuje
_________________ Nie boję się umrzeć,
Boję się nie żyć.
mi się szykuje Grecja, ale jeszcze w roku szkolnym, albowiem od 8 czerwca do bodajże 23? [dzień przez zakończeniem roku]
obóz oczywiście siatkarski 8)
a później pewnie gdzieś ze znajomymi :-)
_________________ Taniec jest jak powietrze.. Zacznijmy oddychać ;-)
U mnie tak samo jak co roku: nad jezioro do kuzyna, nad morze, do Łodzi i czas spedzony w domu xP Chociaż przydałoby się pojechać gdzieś za granicę... Oo... najlepiej do Japonii! xD
_________________ ...::: LET IT DIE :::.... Three Days Grace
ukraina.
trasa cechy-austria-wegry.
jezioro białe(wczesniej juz wspomniana okuninka)
do babci na wies
i chcialabym ze znajomymi na jakis oboz, ale narazie brak konkretow;(:/
_________________ powietrze pachnie jak malinowa mamba
mam nadzieję szczęśliwie dotrzeć do pracyw GB i popracowac jak najdłużej, jeśli sie nie uda, to bedzie trzeba poszukac pracy nieco bliżej.... tak czy owak mam zamiar popracować.... w między czasie moiże pojade na jakies kolonie lub obóz i bedę udawać dorosłą.... a jak nie, to bedzie to rajd po barach... bede trenowac przed tzw. studenckim zyciem
_________________ Be kind to me, or treat me mean.
I'll make the most of it, I'm an extraordinary machine
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - własciciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialnosci za tresc wypowiedzi zamieszczanych przez uzytkownikow Forum.
Osoby zamieszczajace wypowiedzi naruszajace prawo lub prawem chronione dobra osob trzecich moga poniesc z tego tytulu odpowiedzialnosc karna lub cywilna.