Cholera,długo by wymieniać;D Rodzinna pasja to podróże,więc minimum raz w roku gdzieś wyjeżdzam;) Ostatnio byłam na obozie wlaśnie z ok-tours w Egipcie i rzeczywiście było świetnie,muszę się zgodzić z moją przedmówczynią;D W tak fajnych warunkach i ze świetnym towarzystwem mogłabym wyjeżdzać co rok;D I co najlepsze-jedziesz z ludźmi w podobnym wieku,więc dobrą zabawę masz gwarantowaną-na normalnych wycieczkach bywa z tym gorzej;) No dobra,to teraz czas na moją listę;D Rosja, Grecja, Litwa, Ukraina, Czechy, Słowacja, Austria, Włochy, Francja, Anglia, Meksyk, Chiny, Finlandia, Egipt, Izrael, Cypr, Tunezja, Hiszpania, Holandia. A moim ukochanym miastem bezsprzecznie jest Wilno;D
Wysłany: 2009-04-28, 19:21
Czechy choć w moim przypadku to nie wiem czym moge uznać za wyjazd za granice (będąc w liceum co przerwe przekraczało się granice po tanie dobre piwko w Czechach )
Szkocja choć pogoda średnia to kraj i ludzie wspaniali
Słowacja głównie baseny
Austria Wiedeń znam lepiej niż Warszawe
_________________ Po to mam oczy żeby nie iść jak lunatyk
Usta żeby zawsze bronić prawdy
Stopy żeby zostawiać ślady
Ręce mam po to by zbudować życie na tym
I wiesz co mnie boli że w głowach się pierdoli
Zakłócony pokój ludziom dobrej woli
Ukraina, rumunia, Bulgaria, Turcja, Czechy, Slowacja, Węgry (przejazdem). Wszedzie stopikiem albo pociagiem i zawsze na wlasna reke
Beatka28
Wysłany: 2009-07-08, 14:19
Trochę świata już zwiedziłam ale takie wyjątkowe wrażenie pozostawił na mnie kraj położony na styku dwóch kontynentów Europy i Azji - a mianowicie Turcja! Która zachwyca nie tylko orientalną kulturą, licznymi zabytkami ale i pięknymi krajobrazami! Pod żadnym pozorem nie można przepuścić też wycieczki do Istambułu! Nawet we wrześniu i połowie października temperatury są wyjątkowo komfortowe więc śmiało można przeglądać zimowe katalogi
a w jakim rejonie byłaś? bo słyszałam, że Bodrum cieszy się dość dużą popularnością to prawda? chyba pójdę za twoją radą i zacznę przeglądać katalogi
dziubek86
Wysłany: 2009-08-05, 17:51
Ja do tej pory miałam okazję zwiedzić z rodzinką Słowację. Bliziutko, ale warto pojechać i popluskać się w ciepłych basenach. Warunki tez fajne, spaliśmy w hotelu Dobrá. Polecam, standard bardzo dobry.
Rok temu byłam natomiast na obozie językowym z OK-tours w Londynie. Mmm rewelacja. Poznałam cudownych ludzi, a Londyn urzekł mnie swą niezwykłością. Cudowne zabytkowe budynki, parki gdzie odpoczywają sobie ludzie w różnym wieku, piękne mosty. Miasto które z jednej strony zachwyca swą architekturą, a zarazem jest tak pełne życia i różnego rodzaju rozrywek. To na prawdę fenomen Londynu
jkrowlnk
bałamut
Wysłany: 2009-09-22, 20:34
a ja postanowiłem sobie kiedyś, że przed 30 odwiedzę wszystkie europejskie stolice i realizuję ten plan dość poważnie - takie małe wyzwanie. Znajomi już nawet zakładają się o to, czy mi się uda...
narazie objechałam połowe Europy, ale jak tylko skończę studia, mam zamiar zrobić sobie roczną podróż po świecie, jak narazie byłam we Włoszech, w Austrii, Niemczech, Czechach, Słowacji, Litwie, Ukrainie, Białorusi, Anglii, Francji, Szwecji, Norwegii, Danii, Estonii i na Łotwie także jeszcze dużo zwiedzania przede mną...:)
funProject
Wysłany: 2009-11-27, 20:51
Ja mam doświadczenia głównie z podróży po Europie. Najbardziej podoba mi się południe: Hiszpania jest cudowna, Portugalia również. Ogólnie jestem ciepłolubna, ale ale muszę przyznać, że Skandynawia, a głowinie no. Jak na razie to tylko marzenia, ale z każdym miesiącem stają się coraz bardziej realne.
urania
Wysłany: 2010-01-11, 15:15
Ja na wakacjach byłam w Turcji i przyznam, że było wspaniale. Wycieczkę organizowała nam firma Bon Voyage. Przeżyliśmy wspaniałe dni, czuliśmy się jak królowie, bo mieszkaliśmy w tak znakomitym hotelu, że juz na sam widok zapierało dech. Polecam jak ktoś chce przeżyć niezapomnianą przygodę.
Ostatnio zmieniony przez urania 2010-01-19, 12:27, w całości zmieniany 1 raz
A w tropikach lubicie odpoczywac? teraz w muzodajnia.pl mozna wygrac wycieczke dla 2 osob..to dopiero byloby oderwanie sie od tej zimy i skrzypiacego pod nogami sniegu...woooow...:)
Notorycznie wracam do Szwecji i Francji i zawsze przywożę z tamtąd dobre wspomnienia... ale chyba czas zwiedzić coś nowego
_________________ Bóg mnie nie chce a diabeł się mnie boi ]:->
fatima
Wysłany: 2010-01-29, 16:40
Ja byłam w: Portugalii, Hiszpanii, Afryce (Maroko), Włoszech, Francji (uwielbiam), Szwajcarii, Austrii, Niemczech, Czechach, Ukrainie, Słowacji, Słowenii, Chorwacji i Finlandii;) i Turcji Kawałek Europy;) W te wakacje jedziemy do Egiptu z Bon Voyage, bo Turcja z nimi wypaliła, wszytko się zgadzało i spodobał nam się ten rodzaj wypoczynku jaki oferują i mają bardzo fajne wyjazdy i hotele.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.