AnusiaK
Wysłany: 2007-07-12, 19:37 TrampinG
JAK to jest?? Bo ja mam w tym roku w planach jechać na taki tramping z gaudeamusem do Syrii, Jordanii i Turcji, na przełomie VIII i IX:D i nie wiem czego się spodziewać tak więc może ktoś z was był na podobnej wypraiwe?pozdrawiam
odwaznie. sporo chyba trzeba zainwestowac w taka wyprawe i zaopatrzyc sie w odpowiedni sprrzet? tak sądze, ale pomysł mega. ja byłam w Turcji ale na zwyczajnej wycieczce, a Syrie muszę odwiedzić, bo polowa mojej rodziny (przybranej) stamtad pochodzi
mordial
Wysłany: 2007-12-27, 20:26
AnusiaK, łaziłaś wcześniej? Pytam bo z Twojego posta to nie wynika Buty dobre sprawdzone rozchodzone odrobinę, plastry, skarpety naturalne i kondycja! Spanie pewnie będziecie mieli na polach namiotowych ew. jakieś dziury Mega przgoda którą pewnie po latach będziesz wsponiała.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
Firma "Krynski NET" Michał Kryński - właściciel serwisu Znajomi.biz nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytuu odpowiedzialność karna lub cywilna.