Forum Dyskusyjne :: szpej, ekwipunek - zakupy

FAQ  Wyszukiwarka  Użytkownicy  Grupy  Rejestracja  Zaloguj  Album

Forum Dyskusyjne Strona Główna » Ogólne » Turystyka » szpej, ekwipunek - zakupy

szpej, ekwipunek - zakupy
Autor Wiadomość

mordial 

Wysłany: 2007-12-05, 00:47   szpej, ekwipunek - zakupy

Gdzie kupiliście wasz ekwipunek? Sklep i zakupy hurtowe czy może odważyliście się zamówić coś z internetu? Co myślicie o kupnie sprzętu np. gps przez internet?

Sharana 

Wysłany: 2007-12-12, 23:24   

Jesli chodzi o zakupy, to jestem jak najbardziej za zakupami w necie, ale jednak nie wszystko powinno się tam kupować.
Buty do wspinaczki kupowałam w Sherpie - nie wyobrażam sobie zakupu butów bez przymierzania - one muszą być odpowiednio dobrane. Jeśli chodzi o ekwipunek to możliwe że pokusiłabym się o skorzystanie ze sklepu internetowego, natomiast potrzeby takowej nie mam - mam zaprzyjaźniony sklep w którym to robię zakupy... oprócz tego że jest blisko mojego domu to dodatkowo mam w nim spore rabaty, więc tak czy inaczej kupowac sprzętu wspinaczkowego w necie mi sie nie opłaca.
Inne zakupy jak najbardziej :)
Ostatnio zmieniony przez Sharana 2007-12-12, 23:27, w całości zmieniany 1 raz  

dinter 

Wysłany: 2007-12-13, 12:30   

sporo rzeczy kupuje przez neta, jesli chodzi o podróże; bilety lotnicze, odzież, ekwpinek typu termosy, kubki, spiwory, warto jak jest dobry sklep

mordial 

Wysłany: 2007-12-20, 22:18   

A tak BTW. Orientujesz się może czy jest bezpośrednie połączenie lotnicze polski/warszawy z hiszpanią/sevilą ew. malagą?

jamamoto 

Wysłany: 2008-01-04, 17:58   

Bezpośrednie masz na stronce line4you. Zresztą wpisujesz sobie tam połączenie, punkt A, B na trasie przelotu i bez wątpienia znajdziesz to czego szukasz, z listy wybierasz właściwe połączenie, które cię zainteresowało i vuala, masz to o czym marzyłeś za dość niską cenę.

[ Dodano: 2008-01-04, 18:00 ]
------------
Co do kupowania przez internet ogólnie jest jedna prosta zasada, że im więcej tam kupujesz, a jest to pewne to wracasz do tego, polecasz komuś etc. Tak działa pozyskiwania klienta na dzisiejszym rynku: sprzedać coś pewnego a potem cieszyć się, że klient wróci nie sam ale z przyprowadzi znajomego także.

Sharana 

Wysłany: 2008-01-04, 20:12   

Z kupowaniem przez internet jest tak samo jak z posłaniem kobiety do sklepu po waciki - jak już zacznie kupować to tak ją wciągnie że ciężko przestać :P
Ja całe szczęście nie należe do Tych właśnie kobiet :D ufff...
Ostatnio chcąc zrobić facetowi prezent na urodziny (expresy i karabinki) chciałam go zamówić przez neta - bo nie bardzo miałam czas na chodzenie po sklepach ale trochę zmartwiłam się faktem że prawdopodobnie to on (czyt. facet :P )odebrał by przesyłkę (ciężko ugadać się z kurierem na popołudniowe godziny) i nici z niespodzianki...
Zresztą teraz ludzie mają zbyt mało czasu lub są za bardzo wygodni by chodzić po sklepach i coraz częściej zamawiaja przez neta - fakt to duża wygoda...

Odpowiedz do tematu